Photobucket

Kylläpä aika rientää, kun siirrytään kesäaikaan. Joku vei mennessään kokonaisen tunnin, eikä varasta edes yritetä ottaa kiinni. Vaikka kuka muuta väittää, niin ainakin meitä tämä kellojen siirteleminen väsyttää.

Me valitsimme keväiset vaatteet, vaikka ulkona sataa vettä ja räntää. Soinnutimme itsemme tuossa kuvan etualalla olevan kynttilän väreihin eli Pirjo otti kukkatunikan ja pinkit housut, joissa kannattaa huomata lahkeensuun koristenauha. Samanlaista muuten löytyy housujen takataskuista, harmi, että niistä ei ole kuvia. Purjo halusi yhdistää pinkkiin turkoosia, ja nappasi trikooasun, johon (taas kerran) on aplikoitu Hello Kitty -kuvio. Ja koska hän on niin monessa kuvassa ollut ilman hattua, on nyt kuulemma aika laittaa sellainen.

Tänä keväänä vaatteissa  käytetään aika paljon pilkullisia ja kukallisia kankaita. Kukat voivat olla pikkiriikkisiä, kuten nyt Pirjon tunikassa, tai sitten todella isoja. Mutta jos on aika pieni - kuten me - ei kannata laittaa päälleen kovin suurikuvioisia vaatteita, koska silloin kaikkia näkevät vain sen vaatteen, ei nukkea siellä sisällä. Meillä ei muuten ole aavistustakaan, koska pilkullisesta kankaasta tuleekin pallollinen eli mitä kokoa on pilkku ja mitä pallo. Tämä Purjon paita on joka tapauksessa selkeästi pilkullinen, ja Pirjon housunlahkeiden koristenauhassa on myös ihan varmasti pilkkuja.

Emme pidä lainkaan kesäaikaan siirtymisestä, joten koko päivä on mennyt olemiseen ja kiukutteluun. Ehkä jatkamme olemista ja syömme muutaman suklaamunan odotellessamme varsinaista pääsiäistä ja pääsiäispupuja.