raitaa riittämiin

Elämä jatkuu ja me jatkamme muotiviikkoamme, jonka tarkoituksena on valottaa kevään uusimpia trendejä.

Raita on varma valinta, ja joka ikinen kevät on varmaa myös merimiesmuoti tavalla tai toisella. Pirjon trikoomekossa on kapeat raidat ja somisteena kiinnisilitettävä ankkuri (varmuudeksi muutamalla tikillä ommeltu kiinni, me emme luota liimoihin) ja samasta kankaasta hattu. Kannattaa panna merkille raitojen veikeä käyttö: yläosassa vaakaan ja helmassa pystyyn. Purjo valitsi leveämpää ja hieman kirkaampaa sinistä tasaraitaa ja kullanvärisiä ankkurinappeja. Ja tietysti juuri kuvaushetkellä huiskaisi kätensä eteen, niin että emme niitä kaikkia näe.

Meiltä on taas kerran tosielämässä kysytty, miksi ihmeessä pidämme tätä blogia. Selitys on yksinkertainen: tällaista ei missään muualla ole! Muoti- ja tyyliblogeja löytyy ihan kaikille alipainoisista ylipainoisiin, mutta ei ainuttakaan sellaista, missä keskityttäisiin meihin noin 43cm mittaisiin. Ja meitä on Suomessa kymmeniä tuhansia toisin kuin niitä, jotka vaihtavat kuistin verhoja mielialansa mukaan kolme kertaa kuukaudessa tai siirtelevät sohvaa ympäri olohuonetta vain saadakseen sisustusblogiinsa asiantynkää. Heitä on muuten noin kahdeksan.

Tälle on siis ihan yhtä paljon tarvetta kuin niille monille blogeille, joissa joka aamu kerrotaan, mitä vaaka näytti ja sitten itketään, että ihan liikaa. Tai niille blogeille, joissa leivotaan pullaa. Tai niille blogeille, joissa angstataan ihan muuten vaan. Niin että ajattelimme jatkaa niin kauan kun vaatekaapissa vaatetta riittää. Ja kyllä niitä ompeluohjeitakin tulee, kunhan ensin käymme ostamassa kaavapaperia, jotta jonkinlaiset visuaaliset mittasuhteet saadaan esille.

PS. Meillä on kuulemma kilioppi ja krijoitusvihreitä. Niitä syntyy, jos ei opiskele tarpeeksi ja on liian nopeat sormet. Mutta olemme niistä pahoillamme, ne kertovat kirjoittajistaan ainakin sen, että olemme aika huolettomia ja suruttomia tylleröitä. Ja inhoamme sanaa tyllerö, ettäs tiedätte.