Photobucket

Niin se on, että kirjaa ei kannata valita pelkän ulkonäön perusteella. Purjo halusi ehdottomasti esitellä teoksen, jonka kannessa on kakku - ja pitihän se arvata, että käteensä ei osunut keittokirja vaan Gossip Girl eli konekäännöksen ehdottomana suomennoksena juoruakkatyttö. Emme lukeneet sitä ollenkaan, koska siinä ei ole kuvia. Huono kirja, emme voi suositella yhdellekään lukupiirille. Oikein ikävä lukukokemus. Vai pitäisikö sanoa, että lukemattomuuskokemus.

Tänään lauantaina olemme ottaneet elämän aika leppoisasti ja seuranneet oravaa, joka käy vintistä repimässä eristeitä ja kantaa ne pesäänsä viereiseen pihapuuhun. Kehtaa vielä esittää närkästynyttä, kun menemme pihalle läpsimään käsiämme ja kertomaan, että noin ei sovi tehdä. Odotapa vain, oravainen, kohta laitamme sinulle ansan ja tukimme pellinpalasella kulkureittisi!

Vaatteissamme on värinä tänään violetti, joka on kuulemma katumuksen ja odotuksen väri. Me ainakin odotamme pääsiäispupua ihan vimmatusti! Purjo valitsi paitaansa Hello Kitty-aplikaation ja Pirjo Nalle Puh-nauhaa, housut ovat molemmilla samanlaiset. Sukkia ei  ole jalassa kummallakaan, koska me yritämme väittää, että nyt on kevät.

Todisteeksi keväästä laitamme tähän kaksi surkeaa maisemakuvaa.  Tämän ensimmäisen kuvan nimi on "Sumujen silta" ja se on ihan oikeasti otettu sumuisena päivänä.

 

Photobucket

 

Toiselle kuvalle emme millään keksineet yhtä hyvää nimeä, mutta sitten päätimme, että siitä tulee "Jäidenlähtöä odotellessaan koivu päätti kastella varpaansa".

Photobucket