Photobucket

Oikeastaan kuvaan rekvisiitaksi mukaan otetun kannun nimi on Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu, mutta se on vähän pitkä muistettavaksi, siksi kutsumme sitä tuttavallisesti potiksi. Pottia ei meillä ikinä käytetä, vaikka se on mainoksen mukaan selkeä ja konstailematon. Se kun sattuu lisäksi vaatimaan käsinpesun ja -kuivaamisen. Ei meillä ole sellaiseen aikaa. Tästä voi päätellä, että teekannu on saatu ei-kovin-henkilökohtaiseksi lahjaksi.

Potti on Marimekon tuotantoa niin kuin paitojemme trikoo ja unikkokuviot. Laitoimme ihan tarkoituksella päälle riemunkirjavaa väriloistetta näyttääksemme, miten iloisia värejä löytyy muualtakin kuin retrotamineista. Molemmille on aplikoitu paitaan miniunikot, joista ainakin Purjon vaatteen keltapinkki taitaa jo olla poissa mallistosta tai saattaa olla jopa jotain kokeiluerää.

Kankaat me käymme ostamassa Sulkavalta Marimekon tehtaanmyymälästä kesälomareissulla tai sitten käytämme yksityistä hovihankkijaamme, joka lomailee Partalansaaressa siinä ihan lähellä. Suosittelemme sitä puotia ihan jokaiselle, joka sattuu siellä päin käymään ja jos ei muka ole mitään asiaa Sulkavalle, niin aina voi keksiä jonkun syyn. Tämä oli matkailumainos! Marimekon kaupassa parasta on ystävällinen palvelu ja se, että siellä voi tehdä hyviä löytöjä. Juuri ne löydöt ovat shoppailun syvin olemus! Mikään ei ole hienompaa kuin saada käsiinsä edullisesti jotain sellaista, mitä ei ole ikinä edes tiennyt tarvitsevansa kuten vaikka pinkki-keltaista miniunikkokangasta tai putkilopaita, josta ei ihan varmasti voi sanoa, mikä osa on hiha ja mikä kaulus. Ihan vähän siinä tehtaanmyymälässä houkuttaa kyllä sekin, että pihassa on muutama keinu lapsia varten.

On siellä muistaaksemme myynnissä pottejakin, jos nyt jonkun on todella pakko itselleen tällainen hankkia. Tämä omaamme me emme myy, koska keksimme sille juuri kaikenlaista uusiokäyttöä kuten toimimista hirmuisona säästöpossuna tai kaikkien pääsiäismunista saamiemme pienten muoviukkeleiden säilytysrasiana. Ei pidä kangistua kaavoihin ja nähdä teekannua vain teekannuna. Se voi olla myös potti, purkeista parhain!