Photobucket

Näin kuumana päivänä tulee esille synkempi puolemme. Aika harvoin meillä on mitään mustaa, mutta tuo kuvauspaikan tervattu ovi ja kyläsepän muinoin takoma sarana (tuossa Pirjon korvan kohdalla) innostivat meitä ottamaan esille näinkin tummat vaatteet.

Nämä asut on ommeltu trikoonpalasta, josta kaiketi on joskus tehty sellainen iso, löysä, valmiiksi kulahtanut paituli jollekin onnettomalle ja täysin tyylitajuttomalle ihmiselle. Siinä vaatteessa oli vatsan päällä oikein iso hedelmäkori, miettikää vähän, miltä se näytti. Tai älkää sittenkään. No, jotain meni leikkuuvaiheessa vikaan (ehkä hihat unohtuivat?), ja kankaasta jäi jäljelle sen verran, että meille saattoi ommella uimapuvun ja shortsiasun. Näissä on punaiset tikkaukset ja resorit vähän piristämässä yleiskuvaa, mutta kyllä silti aika lailla gootti olo tulee. Puuttuu vain musta pitsinen päivänvarjo, mutta sellaisia ei varmaan valmisteta meidän kokoa.

Luulemme, että näin kuumat päivät toukokuussa eivät oikein sovi meille. Eilenkin ukkosen jatkettua matkaansa päätimme tehdä oikein ison kukkamaan. Kolme lapionpistoa myöhemmin kosteassa ja läkähdyttävässä säässä tulimme siihen tulokseen, että pieni on kaunista myös puutarhassa. Ison kukkakedon sijaan meille on tulossa pikkuruinen kukkapenkki. Oikeastaan hyvin, hyvin pikkuruinen, ettemme sanoisi että kahden orvokin kokoinen. Tosin ne orvokit ovat vielä ostamatta.