Photobucket

Hui kauhistus, miten epäonnistunut kuva! Tänään ei taida onnistua oikein mikään muu kuin juoksentelu edestakaisin pihalta sisätiloihin: vähän väliä sataaropsahtaa kunnon kuuro, sitten on taas aurinkoista ja hetken kuluttua uusi vesisade. Siksi meillä on kunnon vaatetus eli  Pirjolla sininen kaksiosainen sadeasu ja Purjolla Nuuskamuikkusen kuvalla somistettu oranssivuorinen sadeviitta. Päässä molemmilla on sydvestit. Pirjolla päähine on vähän vinossa, mutta tuskin siitä on haittaa. Pääasia, että niska on suojattu ja hatun lieri menee hupun yli, ettei sinne kerry vettä. Purjo näyttää tästä esimerkkiä. Ihan vinkkinä viikoksi: jos hyppii sateessa trampoliinilla, niin kastuu takuuvarmasti, oli sitten pukeutunut miten tahansa!

Eilen me kävimme nauruterapiassa. Tulimme oikein hyvälle mielelle istuessamme raidallisen katoksen alla mehulasin ja suklaakeksin ääressä kavereiden kanssa kuuntelemassa ihan hassuja lauluja ja vielä hassumpia vitsejä. Oli niin hauskaa, että edes se kesän ensimmäinen inisevä hyttynen ei häirinnyt. Nauru pidentää ikää, joten nyt meistä tulee isona ikivanhoja. Pirjo supatti vielä kotimatkallakin, että "sano laulu, sano laulu, sulla tyhmä naamataulu" ja Purjo vastasi oikein römeästi, että "oon meripeikko, hah hah hah haa". Ja taas naurettiin.

Koska tänään sataa ja paistaa samaan aikaan, löysimme taivaalta melkomoisen mukavan sateenkaaren ja ikuistimme sen tähän blogin loppuun. Tarkkaavainen kuvankatsoja huomaa, että niitä kaaria on oikeastaan kaksi, meille molemmille omamme. Toistaiseksi emme ole päässeet yksimielisyyteen siitä, onko mukavampi omistaa korkealle kaartuva haalea sateenkaari vai sittenkin oikein kirkas, mutta lyhyempi. Valinta on hyvin vaikea. Siksi pidämme molemmat.

 

Photobucket