Photobucket

Tänään on kerhoa ja ihan periaatteesta tylsien vaatteiden päivä! Pirjo nappasi valkoisen puseron, jossa on pitsineuleiset puhvihihat (ehdoton muotijuttu ihmisillä, miksi ei siis myös meillä). Pastelliset ruutuhousut ovat puuvillaa. Purjo halusi kukalliset vakosamettihousut, jotka Pirjon mielestä ovat enemmänkin syysjuttu, mutta vaatemakuasioista ei sovi kiistellä. Paitansa on taas sitä samaa ikuista maritrikoota, vaihteeksi ruskean ja vaaleanpunaisen sävyihin.

Juuri nyt on aika vahvasti vastustaa räntäsadetta. Tiedoksiantona pilville: nyt on toukokuu, ei ole enää mitään järkeä sataa räntää tai lunta. Lukekaa kalenteria, siellä kerrotaan, että kesä on melkein heti. Kerhokin loppuu muutaman viikon kuluttua.

Puolustamisesta tulikin hankalampi juttu. Näin aamulla Purjo haluaa puolustaa kaurapuuroa! Miettikää vähän, otamme kantaa puuron puolesta ihan niin kuin puuro ei osaisi itse pitää puoliaan ja tunkeutuisi yhden jos toisenkin lautaselle aamupalalla! Pirjo mietti pitkään, minkä asian puolella kannattaa olla ja päätti, että kerho- ja luokkaretket alkavat olla ajankohtaisia. Niiden puolustaminen on ehdottoman kannatettavaa, koska jos hyvin käy, pääsemme itsekin vähän retkeilemään.