Photobucket

Sorry vaan, Pirjuli ja Purjuli, mutta bloginne on nyt anastettu tärkeämpään käyttöön kuin kaikenlaisten nukenvaatteiden hersyttelyyn. Ei ehkä olisi kannattanut käyttää omia nimiä käyttäjätunnuksena ja salasanana, sillä se on niin vanha ja tyhmä virhe, että siitä on syytä rangaista ja heti. Lisäkenkutukseksi vaihdoimme kiusallamme tunnuksenne, joten turha on kenenkään yrittää tänne samoilla enää uudestaan.

Bloginne sisällön pitkäaikainen kalkylointi osoitti, että täällä on jumiuduttu kankeisiin kaavoihin ja lässähdetty perinneruokamaisesti ilmaistuna karjalanpaistiosastolle. Nyt se on loppu eli laatua ja herkkuhöttöä kehiin. Tässä esimerkki siitä, mitä meillä on tarjota:

Photobucket

 
Vaatepuolella voisitte vihdoinkin unohtaa ne tilkkukopasta ja kangaskauppojen tarjouskorista temmotut asukokonaisuutenne ja panostakaa laatuun kuten vaikka tällaiseen. Rillejä myöten chic!


 Photobucket


Terveisin Wirallisesti Wanhat eli Tricky Twins

PS. Pitäkää parempi huoli blogistanne tai nappaamme tämän uudestaan  käyttöömme

Kuvauspaikka: ilman lupaa "vuokrattu" kartanomiljöö                                                                        Kuvausrekvisiitta: aito ja alkuperäinen, villakoiria myöten                                                                      Kampaus ja meikki (arvatkaa kummalle) Hiustiimi Ilme, Lahti                                                                       Aito kartanonherra-asu: Juhla-asu Kavaljeeri                                                                                              Aidot kartanonneitoasut: Morsiusgalleria Tampere ja UnelmaPuvut                                                                Rillit: Photobucketin tarroja