Photobucket

Hys! Ihan hiljaa! Meidän pitäisi jo olla nukkumassa!

Tänään oli niin kiire, että emme ole ehtineet aikaisemmin kertomaan kuulumisia. Täytyy melkein kuiskailla, ettei kukaan kuule, mitä olemme tekemässä.

Meillä on jo yöpuvut päällä, Purjolla valkoinen ja Pirjolla sininen. Molemmissa yöpuvuissa on olalla tarrakiinnitys ja helmassa röyhelö. Tuo tyyppi meidän välissämme on uninalle.

Tänään me olemme pakanneet lahjoja ja käyneet synttärijuhlissa, kakku oli hyvää ja ohjelmassa oli  pelaamista Wiillä (noinkohan se kirjoitetaan). Joka tapauksessa Pirjo hyppäsi leikisti pituutta 108 metriä, vaikka ei oikeastaan hypännyt kuin ilmaan. Purjo ei suostunut hyppäämään kuin sohvalta alas, koska sitä ei huomannut kukaan kieltää. Me siivosimme siinä rytäkässä kaatuneen kukkapurkin mullat sohvan alle, älkää kertoko kenellekään...

Illalla myöhään kävimme laskemassa mäkeä pimeässä. Oli aika hienoa maata hangessa ja katsella taivaalla tuikkivia miljoonia tähtiä. Ne näyttivät pieniltä valopisteiltä, mutta voi olla, että siellä onkin elämää. Päätimme nimetä yhden vilkkuvan valon Pirjon ja Purjon tähdeksi, mutta sitten joku hoksasi, että ei se ole tähti vaan lentokone. No, olkoot sitten Pirjon ja Purjon lentokone!

HYS! Joku nauroi nyt liian äänekkäästi, meidän täytyy äkkiä sulkea kone ja mennä nukkumaan, ennen kuin kukaan huomaa, että täällä sitä vielä valvotaan. Hyvää yötä.