Photobucket

Me emme oikeastaan seuraa urheilua, mutta kyllä me sentään tiedämme, kuka on Beckham. Hän on yksi kynsilakkaan ihastunut potkupalloilija, jolla on Victoria-niminen vaimo. Tämä ei ole se Ruotsin prinsessa Victoria.

Beckmanin jalkaan tuli paha pipi, eikä koko Euroopassa ollut yhtäkään lääkäriä, joka olisi voinut auttaa. Onneksi Suomessa oli yksi leikkauslääkäri, jonka joku potilas perui vastaanottoajan ja se lääkäri sanoi Beckhamille, että jos äkkiä tulet Turkuun niin minä laitan ainakin laastarin. Niin Beckham tuli lentokoneella Suomeen, vaikka sen jalka oli kamalan kipeä ja sitä varmaan vähän itketti. Sitä Beckhamia, ei jalkaa.

Nyt se vikavammavaurio on korjattu ja Beckham nukkuu sellaisessa paikassa, jonka nimi on Mehiläinen. Me emme sinne haluaisi nukkumaan, koska siellä varmaan pörisee kamalasti. Tai jos siellä on hunajaa, niin sitten me voisimme harkita. Eikä kukaan enää ole kiinnostunut  jalasta vaan siitä, millaiset aurinkolasit Beckhamin Victorialla on, kun se ehkä harkitsee saapumista Suomeen miehensä tueksi. Eikö olisi helpompaa antaa kainalosauvat, kyllä niistä on yhtä paljon tukea ellei enemmänkin?

Osoittaaksemme urheilullisuuttamme laitoimme kuvaan päälle uimapuvut. Voi olla, että menemme jopa uimakouluun. Isoon altaaseen emme mene, siellä on ihan liian kylmää vettä tällaisena pakkaspäivänä.