Halinalle

Kun on kurjaa ja harmittaa, on hyvä tietää, että jostain löytyy ymmärtäväinen ystävä. Me kapusimme nallen kainaloon kertomaan huolistamme, ja heti helpotti.

Päivän sana on My little pony, joka on muuten ollut enemmän tai vähemmän muodissa kohta ainakin 20 vuotta. Meillä on samanoloiset asut, joissa kannattaa huomata resorien ja tikkausten yhtenäinen väritys. Taas ne pienet yksityiskohdat, jotka tyylissä merkitsevät niin paljon! Ponikuviot on leikattu lakanakankaasta ja muuten materiaali on ostettu Marimekolta alelaarista vuonna 2002.

Eilen meitä harmitti se, että Kirveli kiusasi ja tänään harmittaa vähän vähemmän se, että meillä ei vieläkään ole uutta lipastoa. Sellaisen kävimme tilaamassa tammikuun alussa, ja olemme nyt odottaneet sitä yli kaksi kuukautta.

Se on ihan tavallinen, pieni, valkoinen, sievä lipasto, jollaisia löytyy monista kaupoista. Siitä on tarkoitus tulla yöpöytä ja sen ylälaatikkoon me laitamme tärkeitä aarteita  kuten kauniita karkkipapereita ja helmiä. Luotimme myyjän sanaan kahden viikon toimitusajasta, kävimme kysymässä kolmen viikon kuluttua, seuraavalla viikolla soitimme, taas odotimme ja lopulta eilen kävimme kysymässä, että missä se viipyy. Myyjällä oli satoja erilaisia selityksiä, mutta lopulta tuli ihan selväksi, että ei sitä ole! Se on kyllä siellä tilauslistalla, mutta ei ole mitään aavistusta tai ennettä siitä, koska lipasto olisi valmis ja sen saisi noutaa kotiin.

Siihen asti meidän pitää säilyttää aarteitamme sängyn alla salaisessa laatikossa. Älkää katsoko sinne, sitä vartioi mörkö!