Photobucket

Ette arvaa, missä olemme. Annamme vinkin eli vesi on märkää ja sisälläkin voi laskea isosta liukumäestä.

Ihan oikein: kylpylässä! Tämä kuva otettiin tosin kotona jo ennen lähtöä, kun sovittelimme uimapukuja ja totesimme, että nämä sopivat  erittäin hyvin juuri tyyliblogiin, jossa halutaan kertoa, miten värit ja kuviot muuttavat asun erilaiseksi.

Purjolla on sininen trikoouimapuku, Pirjolla turkoosi. Molemmissa on aplikoituna sama kuvio, vaikka sitä ei ensikatsomalla huomaa. Purjon uimapuvussa on kapeat resoritereet, Pirjolla hieman leveämmät, jolloin näyttää kuin uikkarissa olisi pikkuruiset lahkeet. Minishortsit ovat muuten taas tulossa muotiin, mutta ne ehkä eivät ole meidän juttumme,joskin näin uimapuvussa voi olla himpun verran shortsimainen vaikutelma.

Olemme nyt melkein koko päivän roiskineet ja polskineet ja polskutelleet, joten todennäköisesti nukumme huomenna todella pitkään. Niihin liukumäkiin me emme menneet kuin kerran, koska kaikista säännöistä piittaamatta joku aikuinen laski meidän päällemme eikä edes pyytänyt anteeksi. Olisimme voineet vaikka hukkua, ja se olisi ollut kovin harmillista. Sama aikuinen laski sitten uudestaan, ja sillä kertaa ihan oikean lapsen takana. Sen lapsen isä oli odottamassa altaassa ja piti niin kovaäänisen puhuttelun, että sen kuuli allasvalvojakin. Se tyhmästi laskeva aikuinen ei osannut suomea ollenkaan, levitteli vain käsiään. Allasvalvoja osasikin ulkomaankieltä ja varmaan sanoi, että hyi hyi senkin tuhmeliini, et saa laskea lasten päälle. Joka tapauksessa se aikuinen ei enää saanut mennä koko mäkeen. Ja silloin tapahtui ihme,  yhtäkkiä hän osasikin puhua suomea, ja etenkin sellaisia rumia sanoja, joita me emme aio tänne kirjoittaa.

Nyt menemme hammaspesulle ja laitamme yöpuvut päälle ja kilpailemme siitä, kumpi kuorsaa ensimmäisenä. Hyvää yötä.