Photobucket

... ja hieman myöhäisempi on yöpuvussa vielä keskipäivällä.

Tässä me olemme juuri unesta heränneinä, pyjamat päällä. Purjolla on kuvioina elefantteja, Pirjolla hempeitä sydämiä. Kuvaan tunki mukaan myös tuo meidän unikaverimme, kepposteleva vesseli. Emme ole uuninnurkassa häpeämässä vaan miettimässä uutta päivää ja sen aurinkoisia iloja.

Meitä on taas kerran lähestytty ja kysytty, kenelle tämä blogi oikein on tarkoitettu. No ensisijaisesti meille itsellemme ihan niin kuin kaikki muutkin tyyliblogit: haluamme näyttää, että meillä on paljon vaatteita ja että vähän miettimällä voi saada aikaan persoonallisen asuvalinnan. Etsinnöistä huolimatta emme ole löytäneet yhtäkään vastaavaa sivustoa, joten väitämme, että tälle blogille on tilausta. Kaikki maailman tyylittömät baby bornit, kurkistakaa vaatekomeroomme ja ottakaa oppia!

Nuo suositut ihmisten muotiblogit ovat täynnä kuvia huippuostoksista: H&M:n mekko 4.9 e, GT:n paita 3.90 jne. Jos yhtään tutustuu BB-nuken vaatetarjontaan niin huomaa, että vuodessa tarjolle tulee virallisesti 7 asua - siis seitsemän! Ne on äkkiä ostettu ja kuvattu. Yhden aidon BB-asun hinnalla saa muuten 4 aikuisten toppia - miettikääpä sitä. Siksi olemme kääntyneen henkilökohtaisen ompelijamme puoleen, hän tekee mitä käsketään. Siis ommellessaan, ei muuten.

Blogin kuvat sopivat kenen tahansa katsottaviksi, joskin oletettu kohderyhmä ovat nuken kanssa leikkivät henkilöt ja heidän ompeluvinkkejä etsivät läheisensä. Joskus kuvat eivät ole oikein onnistuneita, kuten eilen, mutta ei aina voi olla hyvä päivä. Tekstissä ei ole kiroilua tai mitään sopimatonta, siksi lukutaitoistakaan lasta ei tarvitse pitää ruudusta etäällä. Eri asia sitten on, miten kukin haluaa kirjoitukset ymmärtää. Voi olla, että pienille lapsille kannattaa tekemisistämme kertoa vain yleisellä tasolla, ei ihan sanasta sanaan. Vaatteiden lisäksi meillä sattuu olemaan myös epätavallisen paljon sanomista ja sanoja. Eikä yhtään hassumpaa olisi, jos sekä kirjoittajilla että lukijoilla olisi edes joskus hauskaa. 

Ja mikä parasta: me olemme ihan oikeasti olemassa! Juu-u! Äskenkin tökimme toisiamme ja huomasimme kutiavamme.