Photobucket

Kerhosta on pääsiäislomaa, joten pääsemme heti aamusta esittelemään  ompelukoneen, joka muutti meille edellisen irtisanottua työsopimuksensa. Joskus menimme lupaamaan, että laitamme tällaisenkin kuvan ja nyt se sitten olisi tässä.

Koneen etunimi on Expression ja sukunimi Pfaff. Hän osaa noin 155 erilaista ommelta, joista käytetään kutakuinkin kymmentä. Mutta koskaan ei tiedä, milloin tulee hillitön halu kirjailla kruunuja tai autoja tai kilpikonnia, ja silloin on hyvä tietää, että kone osaa nekin. Juuri nyt näyttää teon alla olevan keltaisen Nalle Puh -haalarin hupun reunaommel ja tuohon etualalle on unohtunut muutama kestovaippa jollekin ihan pikkuvauvanukelle, jollaisia me emme enää ole.

Pirjo kiipesi koneen päälle istumaan raidallisessa Hello Kitty -asussaan ja Purjo jäi pöydän reunalle heiluttelemaan jalkojaan. Hänellä on muuten melkein samanlainen asu kuin Pirjolla oli viime sunnuntaina, mutta tarkkasilmäinen huomaa kyllä eron. Vilkaiskaapa kuvaa parin päivän takaa ja hoksatkaa, mikä ja missä se ero on.

Ai miksikö olemme tuohtuneita valokuvaajallemme? No katsokaa nyt tuota kuvaa, hyvänen aika. Pirjo näyttää siltä kuin olisi käynyt epäonnistuneessa suihkurusketuksessa ja Purjo pälyilee minne sattuu. Kuvauspaikka on siivoamatta (ei kuulkaa paljoa auta, että virittää koneen taakse vanhan kuitukangaspöytäliinan peittämään sotkuja, kyllä sen heti huomaa lavasteeksi) ja kuva on rajattu niin, että pöydällä oleva laatikollinen satiininauhoja näyttää lähinnä roskakasalta! Vähän enemmän toivoisi kamerankäyttäjän ja kuvankäsittelijän näkevän vaivaa kunnon lopputuloksen saavuttamiseksi, meidän blogimmehan tämä on!

PS. Pirjo pyysi saada huomauttaa, että ei potki Purjoa päähän, vaikka kuvassa siltä näyttää. Ja Purjo lisää, että hänpä melkein hyppäsi lattialle jo ennen kuin salama räpsähti.