Photobucket

Suunnilleen viikko sitten väitimme, että kerromme kaikenlaista nukkemaailman kevätmuodista. Tämä muuttotouhu vei vähän pohjaa pois koko idealta, mutta yritetään nyt vielä ainakin tänään hieman valottaa sitä, mitä on tulossa kerho- ja rantavaatteiksi lumien sulamisen jälkeen.

Pirjon asussa on kekseliäästi yhdistetty punaista ja sinistä trikoota. Näin on saatu aikaan raitamainen vaikutelma. Shortsien sivussa on sävyyn sopivaa nauhaa ja kaikki tikkaukset ovat punaiset. Eteen on vielä aplikoitu kissan kuva. Purjolla on meidän vaatekaappimme perusasu eli yksiväriset housut ja maripaita, johon on aplikoitu tämä mansikkatyttö. Nämä asut ovat joustavan materiaalinsa takia helpot pukea ja mukavat pitää eivätkä ne pelästy pesua.

Joskus tuntuu siltä, että kaikki vaatteemme on tehty samalla mallilla: yksinkertainen paita ja siihen aplikoitu kuvio. Syy tähän on se, että kuvioton t-paita on meidän mielestämme tylsä ja tarpeeksi pieniä painokuvia on hankala löytää. Aplikoitavia kuvia löytyy vaikka mistä. Meillä suurin osa niistä on leikattu talteen sellaisista kankaanlopuista, joista ei enää saa vaatetta tai sellaisista vaatteista, joita ei enää voi käyttää vaikka siksi, että koira on saanut päähänsä niitä vähän maistella. Eikä meillä edes ole koiraa!

Huomenna kiipeämme pihan korkeimmalle lumivuorelle ja hyppäämme sieltä alas. Jos hyvin käy, saadaan hypystä myös kuvia tänne blogiin. Jos käy huonosti niin saadaan kuvia siitä, miten meitä kiskotaan pois lumesta. Tuskin maltamme odottaa!