Photobucket

Jostain syystä kuva taas valehtelee enemmän kuin sanat. Näyttää ihan siltä, kuin meillä olisi sukat mitenkuten jalassa, vaikka ne oikeasti ovat ihan kunnolla paikallaan. Olemme lähdössä patseeraamaan eli hienostuneesti kävelemään edestakaisin keväisillä katukäytävillä tai ainakin pitkin pihaa.

Pirjolla on sininen villakangastakki, jonka toiseen taskuun on ommeltu Minnihiiren kuva. Taskut ovat ihan oikeat, niihin mahtuu tarvittaessa vaikka mitä. Takissa on tarrakiinnitys ja kirkkaanpunaiset koristenapit sekä tikkaus samaan sävyyn. Housut ovat paksua neulosta ja hattu puuvillaa. Näyttää siltä, että jokainen punainen asussa olisi eri väriä, mutta se ei pidä paikkaansa: yleissävy on enemmän oranssi kuin pinkki.

Purjon vaatteiden väri on persikka. Housut ovat joustavaa viskoosia ja huppari paksua onteloneulosta. Koristeeksi on ommeltu pinkki unikko, ihan tarkoituksella "muotopuoli" eli melkein puolikas. Koristetikkaus hupun reunassa ja hupparin alareunassa noudattaa aplikaation muotoa.

Ulkona paistaa aurinko, me lähdemme sinne etsimään sopivia kuralätäkköjä, joissa sotkea vaatteemme kunnolla. Pitäähän se pesunkestävyys testata.