Photobucket

Eilen me lausuimme sen ääneen. Tällä blogilla on tavoite. Me yritämme vuoden jokaisena päivänä esitellä meille molemmille uuden asukokonaisuuden, siis yhteensä 730 erilaista nukenvaatetta. Täysin päätön idea, ja riittävän mahdoton lässähtääkseen pannukakuksi jo alkumetreillä, mutta mikäpä estää kokeilemasta. Jos joku voi pitää blogia valmistaessaan keittokirjan ohjeiden mukaan ruokia kannesta kanteen alkaen sianpääsyltystä ja päätyen tyrnivohveleihin niin miksi myös me emme tekisi jotain melkein yhtä typerää. Ja mikä parasta - vuoden lopussa me hukumme vaatteisiin, mutta se keittokirjablogin pitäjä ei mahdu enää keittiöönsä syötyään kaikki herkut. Vatkulit ja klimppisopat voi aina syöttää sukulaisille.

Tarkkoina nukkeina me määrittelimme, että ihan joka päivä ei ole pakko blogiin saada päivitystä, voihan sitä vaikka olla matkoilla tai sairastua. Silloin on lupa jälkikäteen lisätä poissaolopäiviä vastaava määrä vaatteiden kuvia. Lisäksi päätimme, että myös rumia vaatteita voidaan esitellä, jos kaikki nätit on jo kuvattu.

Tänään meillä flunssa vielä vähän jatkuu, ääntä ei ole oikein ollenkaan. Kalenterin mukaan on kevät, joten laitoimme keväisen heleät haalarit päälle. Purjon haalari on raidallista puuvillaa, ja sen etutaskuun on aplikoitu perhonen. Paita on samaa väriä kuin perhosen siivet eli pinkki. Pirjolla on kukkaraitapaita kankaasta, joka ensin tuntui ihan liian kirjavalta mihinkään vaatteeseen, mutta sopiikin yllättävät hyvin tämän haalarin kanssa. Paidassa on turkooseja kukkia ja samalla värillä on tikattu haalarin koristetikkaukset ja aplikoitu Mansikka Marja isoon etutaskuun.

Aika harvoin on kuvaa siitä, miltä vaate näyttää takaa. Tällä kertaa päätimme tehdä poikkeuksen, koska näiden haalareiden juju on selkäpuolella. Vyötärölle on ommeltu pätkä kuminauhaa, joten vaate istuu päälle napakammin kuin ilman sitä. Tosin voiko vaate istua, jos me seisomme? 

Photobucket