Photobucket

Sarjassa noloja tunnustuksia kerromme tänään kuuntelevamme aina joskus suomalaisia iskelmiä. Ei mitään Jenni Vartiaisen surkeaa nyyhkytystä siitä, että ihan ensi yönä ei oikein ennättäisi kuolemaan vaan sellaista lavatanssimusiikkia, jota kuunnellessakin pitää olla heiluhelmamekko päällä.

Ehdoton suosikkimme on Jani & Jetsetters, ja jos me joskus lähtisimme heidän keikalleen, niin laittaisimme juuri nämä vaatteet päälle. Purjo ottaisi punahelmaisen mekon, jonka yläosa ja hihat ovat todennäköisesti joskus kesäverhoksi ajateltua puuvillaa. Niita verhoja ei ole meillä koskaan näkynyt, mutta tätä mansikkakuvioista kangasta sen verran, että mekko saatiin aikaiseksi. Pirjo halusi pinkkiä intianpuuvillaa Mansikka Marja -aplikaatiolla. Ihan tiedoksi: Jani ja Jetsetters ei laula mansikoista vaan autoista.

Näissä vaatteissa me tänään menimme kerhoonkin, koska aurinko paistaa ja on lämmintä. Kuva on otettu juuri ennen lähtöä (tuosta kellosta sen voitte tarkistaa), mutta päivitys blogiin saatiin vasta kerhon jälkeen. Kiitos kysymästä, meillä oli kivaa, sillä Kirveli oli lomalla ja me saimme ihan rauhassa tehdä kaikenlaisia vappujuttuja. Kerrankin riitti kaikille silkkipaperia ja ilmapalloja ja serpentiiniä. Jokainen sai tehdä koristeita ihan niin kuin halusi, eikä Kirveli käynyt selän takana tuijottamassa ja sanomassa, että vaihda sinisen ja punaisen kukan paikkaa, että saat siitä hyvän. Jos ei tottele,  niin Kirvelillä on tapana ottaa askartelu itselleen ja tuhota se. Tänään ei sitä vaaraa ollut, ja meillä oli oikein mukavaa. Voi olla, että lauantaina esittelemme tekosiamme blogissa.

PS. Kyllä me kuuntelemme muutakin kuin vanhushumppaa, olkaa huoleti. Mutta yrittäkää itse heilutella helmoja Amy Macdonaldin tai Justin Bieberin tahdissa, ei onnistu!