Photobucket

Suklaa on hyvää! Ja paljon suklaata on suorastaan hurjasti hyvää.

Meidän mielestämme tämä kuva on melkein isänmaallinen, koska tässä on suklaan lisäksi niin paljon sinistä ja valkoista. Olemme lähdössä kerhoon ihan kohta, joten ei ole aikaa rupatella, mutta halusimme esitellä nämä asut, jotka jatkavat toissapäivän linjaa eli kaksi kertaa sama vaate vähän erinäköisenä.

Pusero on molemmilla periaatteessa sama, ikivanhaa mariraitaa. Purjon puseroon on aplikoitu Muumipeikko, Pirjolle miniunikko. Molemmat kuviot on piirtänyt suomalainen taiteilija, ja ne ovat aika tunnettuja maailmalla. Ei näitä tällaisia peikkoja ja kummallisia kukkia  kukaan ulkomaalainen tosin paitaansa taida haluta... No, joka tapauksessa, vaihtamalla kuviota tulee paidastakin vähän toisenlainen. Silläkin on merkitystä, miten raidat sijoittuvat. Katsokaa vaikka: Purjon pusero näyttää paljon sinisemmältä, koska sen helma on sininen.

Purjo halusi yksiväriset housut ja Pirjo raidalliset. Raidalliset housut näyttävät ihan vähän pyjamalta, sanoo Purjo. Pirjo ehdottaa, että emme kuuntele ylimääräisiä kommentteja vaan palaamme asiaan, eli tuossa isossa suklaakääreessä oli 9 suklaalevyä. Korostus sanalla oli. Emme aio tarkemmin kertoa, mitä sille kaikelle suklaalle tapahtui, mutta voimme vakuuttaa, että se päätyi parempiin suihin.

Hyvää kerhopäivää meille! Ja muuten vaan mukavaa päivää kaikille muille.