Photobucket

Meillä on myös hempeämpi puolemme! Tänään on söpöstelyolo, ja se saa näkyä vaatetuksessa. Molempien vaatteet on ommeltu samasta ruusuisesta collegekankaasta. Pirjo halusi mekon, jossa hennonvihreään edustaan on aplikoitu ruusu ja Purjo otti haalarin, jossa yläosa on vaihteeksi valkoinen. Yhteistä on resorien vaaleanpunainen väri.

Näissä vaatteissa ei voi ajatella kuin kauniita ajatuksia. Tosin nyt ei tule mieleen ainuttakaan. Harmi.

Tänä söpöstelypäivänä me käymme läpi kakkublogeja. Niitä on varmaan tuhansia. Joskus tuntuu siltä, että jokaisen  leipomista rakastavan suomalaisen on pakko väkertää viisikin tuntia marsipaanikukin koristeltuja sokeripommeja ja kuvata niitä blogiinsa muiden kadehdittaviksi. Jos joku epähuomiossa sohaisee sormensa kuorrutukseen ennen kuvausta, niin ehdottomasti pitää muistaa huomauttaa, että "XX ehti valitettavasti antamaan sormenjälkensä kermavaahtoon". Siinä katsoja sitten yrittää epätoivoisesti nähdä, että missä se minimaalinen virhe oikein on.

Ehkä meidänkin pitäisi tehdä samoin. Niin että ihan tiedoksi vain ja kovasti anteeksi pyytäen: Pirjon ruusuaplikaatiossa kolmaskymmeneskolmas tikki vasemmalla ei ole ihan paikallaan. Ompelijan katse harhautui kymmenesosasekunniksi jonnekin muualle. No voi voi.

PS. Tästä voi päätellä, että me emme osaa leipoa sitten ollenkaan. Jos ei pistä ruusun piikki niin kateuden kuitenkin...