Photobucket

Meiltä on monta kertaa kysytty, mistä vaatteitamme saa ostaa. Vastaamme yleensä, että milloin mistäkin. Koska kaikki julkkikset käyvät Hietalahden kirpputorilla, pyrimme me viimeiseen asti sitä välttelemään (tiedättehän: so last season!) ja fiksuina nukkeina kilpailutimme myyntipaikat.

Voittaja on Säimenen markkinat Savonrannassa. Osoite on  Säimenentie 636  ja aika  lauantai ennen äitienpäivää eli 8.5.2010 heti aamusta alkaen. Sinne on pakattu melkein kaikki tähän asti esittelemämme asut. On siellä myynnissä muitakin käsitöitä ja lisäksi ainakin voissa paistetua Puruveden muikkua. NAM. Me emme ole savolaisia, mutta näköjään jostain syystä sinne päin kallellaan, koska paras lomanviettopaikka on Sulkava ja paras markkinapaikka on Säimen. Ettäs tiedätte!

Meillä on Hello Kitty -puuvillamekot ihan siitä ilosta, että vappusään ennustajat tiesivät ihan väärin, tänään ei olekaan kylmä vaan aurinko paistaa. Olimme jo varhain aamulla hyppelemässä trampoliinilla ja seuraavaksi käymme tervehtimässä kevään ensimmäistä narsissia.  Jossain välissä olemme jo katsoneet Forsytein tarun ja olleet tuimina sille ilkeälle Soamesille, joka ei osaa olla ihmisiksi. Sunnuntait ovat siitä mukavia, että aina silloin saa paljon aikaan!

PS. Jos ja kun tuonne markkinoille menette niin Wikipedia tietää kertoa, että Säimenessä toimii kesäaikaan myllymuseo, jossa tänä vuonna on esillä noin 80 kpl erilaisia (tyhjiä!) tupakka-askeja eri aikakausilta. Kaikkea ne keksivätkin laittaa esille.