Photobucket

Meidän ehdoton lempikirjailijamme on Mauri Kunnas. Tällä kertaa valitsimme laajasta tuotannostaan hieman tuntemattomamman teoksen nimeltään Kolme kokkia. Siinä pääosassa ovat Riku, Roope ja Ringo, jotka juhlivat sarvikuonojen kansainvälistä päivää tekemällä pizzaa. Lukekaa itse loput, mutta sen verran voimme sisältöä valottaa, että ihan perinteinen Pizza Bolognese ei ole kyseessä.

Mauri Kunnaksen kirjoissa on joka sivulla paljon katsomista ja monta lystikästä jippoa vai pitäisikö sanoa,  että kuvallista kepposta. Suosittelemme erityisesti kurkistamista kaappeihin ja kirjahyllyille. Niiden perusteella olemme menettäneet Kunnaksessa idearikkaan sisustajan.

Vappu meni mukavasti, kiitos kysymästä. Heittäydyimme vielä illalla ihan villeiksi, täytimme ilmapalloja vedellä ja pompimme yhdessä niiden kanssa trampoliinilla. Lopputuloksena oli hervotonta kikatusta ja kaksi vesikäsittelyn saanutta nukkea. Emme suosittele vastaavaa kenellekään, mutta siltä varalta, että joku kokeilee niin tiedoksi: vesi-ilmapallon kanssa kilpahyppely on hurjan hauskaa. Lopulta se pallo menee ihan varmasti rikki. Roiskis.

Pukeutumispuolella meillä on tänäänkin Marimekon tasaraitaa. Purjo otti kokoraidallisen asun, Pirjo valitsi raitapaidan seuraksi sähkönsiniset housut. Nämä ovat ihan näppärät oloasut, ja voisi näissä oikeastaan mennä kerhoon tai hoitoonkin. Trampoliinihyppelyssä nämä ovat todella hyvät, sillä trikoo joustaa collegekangastakin paremmin ja jos nyt sattuu vaatteensa jotenkin sotkemaan, niin nämä on helppo pestä.