Photobucket

Vapusta meille unohtui tällainen moottoripyöräilijä, jota myös pärinäpojaksi kutsutaan. Pirjo yrittää selvästi liftata kyytiin ja Purjo on vauhdin hurmasta vallan pyörällä päästään.Tällaisella menopelillä voisimme mennä lauantaina sinne Säimenen markkinoille Savonrantaan myymään mekkojamme ja uimapukujamme. Voisi se vielä olla aika kylmää kyytiä, mutta ainakin nopeampaa matkantekoa kuin skootterilla huristelu. Tämä moottoripyörällä ajelija on sellaista aika hiljaista laatua, ei puhu eikö pukahda, ja ryntää kattoon heti, kun silmä välttää. Kuvausta varten pyörä piti sitoa hetkeksi kiinni ettei se lähtisi omille teilleen. Ulkona tätä ei uskalla käyttää lainkaan, ettei tuuli vie.

Viime vuonna meillä oli sellainen vappupallo, joka pysyi ilmassa ja ihan siellä katonrajassa yli puoli vuotta. Se olikin oikea aito Prinsessa Ruusunen -ilmapallo, ja kaikki ihanat pallot ovat tietysti kestävämpiä kuin pääkallot tai autot. Tavallisesti vappupallot ovat väsyneet lentämiseen jo muutamassa viikossa, mutta Ruusunenpa leijaili ja leijaili ja leijaili niin, että joskus luulimme, että hän ei ikinä lopeta. Tänä vuonna me melkein halusimme prinsessalinnailmapallon, mutta sitten muistimme Ruususen ja hänen jatkuvan lentelemisensä ja ajattelimme, että otetaan tällä kertaa joku, josta ei tarvitse juhannuksena pyyhkiä pölyjä. Me olemme sitä mieltä, että vappupallot ovat lystejä vappuna, mutta ei niistä oikein ole pysyväksi osaksi sisustusta.

Nyt meillä on turkoosi päivä ja päätimme sekoittaa keskenään kaksi kokonaisuutta. Oikeastaan nuo pallolliset osat kuuluvat yhteen eli Pirjo otti asusta miniunikkopuseron ja Purjo trikoohousut, jonka jälkeen etsittiin toinen vaateparsi, josta Pirjo vei puuvillaiset farkkumalliset housut ja Purjo vähän eri tavalla pallollisen paidan. Ei mikään hassumpi vaihtokauppa.