Photobucket

Tämä aamupäivä meni minimessuilla Lahdessa ihan kamalassa ruuhkassa! Väkeä oli enemmän kuin Vilkkilässä kissoja ja välillä siellä ei myyntipisteiden välissä päässyt eteen eikä taakse. Osasyynä voi tietysti olla se, että monet tapasivat tuttujaan ja jäivät rupattelemaan tientukkeeksi, vaikka kahvilan puolella olisi ollut sille oma paikkansa. Mutta mukavaa oli, toivottavasti ensi vuodeksi löytyy avarampi ja valoisampi paikka, koulun käytävässä on näin kesällä vähän hämärää, jos valaistusta ei saada toimimaan.

Me pukeuduimme mahdollisimman värikkäästi siltä varalta, että eksymme toisistamme. Silloin olisi voinut luetella tuntomerkit eli Pirjo, 43 cm, baby born nukke, punainen ribbipusero ja punasävyinen avohaalari, jossa olalla punaiset napit ja edessä iso paikkatasku tai Purjo, 43 cm, baby born nukke, punaoranssikuvioinen Nalle Puh -paita ja oranssit collegehousut. Ei siellä onneksi eksymisen vaaraa ollut, vaikka Pirjo jäikin kauhistelemaan myynnissä olleiden nukenvaatteiden hintaa. Meidän kokoisellemme tarkoitettu merimiesasu (siniset housut ja raitapaita) maksoi 14 e. Tuon hintatason vaatteita meillä ei olisi ikinä varaa esitellä blogissamme - onneksi on edullinen orjatyöompelija.

Tuossa kuvassa istumme oman nukkekotimme katolla. Talossa on kaksi kerrosta ja ullakko, ja siellä on ikuisesti meneillään remontti. Sisustamme sitä aika hitaasti. Tänäänkin lähdimme messuille etsimään valkoista messinkisänkyä ja tulimme ostaneeksi sen sijaan peilipöydän, joka kaikkine pikkuruisine puuleikkauksineen ja ihan oikein laatikkoineen on täydellinen lisä romanttiseen sisustukseen. Lisäksi ostimme kermakakun, se on tuossa peilin edessä ja heijastuu siitä eli näyttää siltä, kuin meillä olisi kaksi kakkua.

Photobucket

Minimessujen ohessa oli roombox-näyttely ja otimme sieltäkin muutaman kuvan, vaikka emme ole ihan varmoja, saiko niin tehdä. Nämä kaksi pientä näperrystä eivät päässeet palkinnoille, vaikka meidän mielestämme olisivat ne ansainneet.

Photobucket

 

Photobucket