Photobucket

Pienten teknisten ongelmien jälkeen onnistuimme päivittelemään tätä blogia.  Luultavasti täällä Ruotsissa on joku esto, jonka takia pääsy kuvapalvelimelle ei onnistu ilman monimutkaisia kommervenkkejä. Tai voihan olla, että laivan salainen poliisi valvoo nettiliikennettä. Joka tapauksessa meillä on jo yöpuvut päällä ja ihan kohta kömmimme lakanoiden väliin toivoen, että laiva ei kamalasti keinuisi eikä tulisi samanlaista myrskyä kuin aamulla oli.

Paljon, ihan hurjan paljon on tapahtunut, mutta siitä lisää loppuviikosta, kun saamme kuvat siirrettyä kotikoneelle. Olemme käyneet isossa ja hienossa tavaratalossa, jossa meille puhuttiin ulkomaankieltä ja sitten me olemme matkustaneet haitaribussissa ja istuneet jäätelöllä Gamla Stanissa. Kuninkaanlinnan portailla kävimme myös, mutta Victoria ei ollut kotona.  Nyt meillä on kiire päästä nukkumaan, sillä huomenna on edessä jotain aivan ihanaa eli aamupalapöytä.

Kuvitelkaa: siellä on tarjolla prinsessakakkua! Aivan kuin laivassa tiedettäisiin, että me olemme tulossa. Miten huomaavaista! Tässä on kuva meidän tämänpäiväisestä aamupalastamme, tuolla oikealle ylhäällä näkyy myrskyävän meren aaltoja. Tai jos olemme tarkkoja, niin tässä on kuva ensimmäisestä aamupalapalasta. Koska kakku ei oikeastaan ole ollenkaan terveellistä vaan suorastaan huono ja paheksuttava aamupala,  niin me päätimme auttaa kaikkia muita matkustajia syömään kunnolla ja oikeaoppisesti kaikenlaista täysjyvää ja vähärasvaista. Ihan muiden terveyttä ajatellen otimme kakkua palan jos toisenkin...

Photobucket