Photobucket

Victoria kuulemma vielä harjoittelee kirkon käytävällä kipittämistä, mutta meillä alkaa olla kaikki valmiina. Mekot on ommeltu, hurraa-huudot opeteltu, sohvalta paikat varattu  ja iltapäivä vietetty rentoutumalla eli lillumalla uima-altaassa. Siksi meillä on tässä kuvassakin päällä uimapuvut. Lisäksi mukaan änkesi sammakko nimeltä Daniel, joka siis saattaa olla valepukuinen prinssi tai sitten ei.

Tukholmassa me kuljeskelimme pitkin Gamla Stania ja löysimme sieltä ruotsalaisen pehmohirven, joka vartioi matkamuistomyymälää. Hän poseerasi ystävällisesti kaikenlaisten kansallispukujen ja lippujen keskellä. Lisäksi löysimme lelukaupan, jossa myytiin uutta ja vanhaa sulassa sovussa. Otimme kuvan ikkunan läpi, siitä nyt ei tullut kovin tasokasta. Kaupassa myytiin myös nukkekoteja sekä niihin tarvikkeita, mutta täytyy nyt suomalaisten puolesta sanoa, että kyllä viikonloppuna minimessuilla oli paljon hienompia itsetehtyjä esineitä myynnissä! Voihan olla, että Tukhomassa ei nukkekotikulttuuri ole suuressa arvossa.

Tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy paikallinen tivoli nimeltä Gröna Lund. Meillä ei onneksi ollut aikaa siellä käydä, koska meno kaukaakin katsottuna vaikutti turhan hurjalta. Laitteet kieppuivat, heiluivat ja pyörivät niin, että laivalle asti tuntui pelottavalta. Me mietimme sitä, että jos kuningas haluaa mennä perheensä kanssa Tivoliin, niin suljetaankohan se kaikilta muita ja sitten kuningas saa kaikessa rauhassa pyöriä ketjukarusellissa vaikka sata kertaa kaksi turvamiestä omissa keinuissaan edessä ja takana. Ja sitten hän voi vaikka potkia kengät pois jalasta, eikä kukaan sano yhtään mitään, koska siinä on sukkasillaan itse kuningas. Paitsi että ehkä Silvia vähän toruu ja sanoo, että soo, soo, senkin kunkku, nyt sinun sukkasi tulevat ihan roskaisiksi, kun joudut tallustelemaan ilman kenkiä, ja käskee turvamiehiä hakemaan ne. Eihän sitä koskaan voi tietää. Pitää huomenna katsoa, millaiset jalkineet sillä Kaarle jokunumero Kustaalla oikein on. Jos ne ovat eriparia niin tiedämme, että hän on ollut tänään Tivolissa laittamassa elämää risaiseksi ja likinäköinen turvamies on tuonut vahingossa väärät kengät.

Photobucket