Photobucket

Tänään se alkoi, tanssileiri. Saamamme ohjeen mukaan vaatetuksen tuli olla rento ja mukava, liikuntaan sopiva. Meidän mielestämme tanssileirillä pitää olla joko hulmuavaa helmaa tai ainakin kimallusta ja tylliä, joten laitoimme päälle trikoobodyt ja tutut (lausutaan "tytyyt"). Se oli vikatikki, kaikilla muilla oli legginsit ja T-paidat. Tunsimme olevamme jotenkin erilaisia.

Ihan vähän meitä harmitti muiden puolesta, koska heillä oli aika tylsät asut. Sitten meitä harmitti omasta puolestamme, sillä inhoamamme vanha kerhokaveri, nykyinen melkein-eskarilainen Kirveli Remuaro sanoi kovalla äänellä, että olemme taas ymmärtäneet väärin ja taas jättäneet ohjeet lukematta. Onneksi leirin ohjaajan mielestä jokainen sai pukeutua niin kuin halusi, kunhan napa pysyi piilossa ja sai nostettua tanssissa jalat ylös. Siis vuorotellen, ei samaan aikaan.

Me tanssimme piirileikkejä ja leikimme hippaa ja opettelimme zumbaa. Se ei ole ihan helppoa, mutta siinä sai tehdä omiakin kuvioita, jos halusi. Niistä te ette halua tietää, mutta voimme vihjaista, että Kirvelillä on pohkeessa mustelma, koska Purjo potkaisi siihen ihan melkein vahingossa eli puoliksi tahallaan. Oikeastaan vika oli Kirvelissä, joka ei pysynyt paikallaan, vaan halusi omien sanojensa mukaan ottaa tilan haltuun, koska hänellä on niin suuria ajatuksia. Joskus kannattaa katsoa eteensä, ettei siinä tilassa jo ole jotakuta toista, jolla on vielä parempia ajatuksia.

Päivä oli pitkä ja raskas, joten kotona emme olekaan jaksaneet tehdä yhtään mitään. Hetken harkitsimme lähtöä alennusmyynteihin, mutta sitten muistimme, että kokoa 43 cm on hankala löytää edes ilman alennusta, joten päätimme jäädä kotiin ihmettelemään naakkoja. Niitä on satapäinen parvi ihan lähietäisyydellä, ja ne saivat vallan omituisen hepulikohtauksen, kun yksinäinen hävittäjälentokone kahdesti jyrähti tästä yli. Tunnin ajan linnut lentelivät ympäriinsä uskaltamatta kunnolla pysähtyä minnekään. Olimme hieman pettyneitä, kun ne eivät päättäneet muuttaa rauhallisemmille seuduille. Herätys aamulla klo 5.30 rääkynään ei ole sitä, mitä kesälomalta odottaa.