Photobucket

Tänään meni iltapäivälle asti ennen kuin maltoimme siirtyä tietokoneelle. Aurinko paistaa ja rastaat tekevät tuhojaan kukkapenkin tienoilla, mutta tässä sitä ihan pokkana esitellään vuosisadan rumimpia uimapukuja. Tiedoksi kaikille niille, jotka olettavat vaatevarastomme sisältävän vain kauniita asuja: meillä on laatikkokaupalla hävettävänhirveitä luomuksia, joista nyt vähän esimakua. Kangas on  molemmissa uimapuvuissa samaa trikoota, mutta Purjolle leikattiin uikkari kohdasta "sekopäisen seepran sahalaitaa" ja Pirjolle kohdasta "psykedeeninen sekasotku". Kyllä näissä kotipihassa kehtaa kulkea, mutta uimarannalle - ei ikinä!

Päivän blogiotsikko on lievästi harhaanjohtava, mutta laadimme sen syötyämme ihan liikaa suklaata ja oltuamme ihan vähän liian kauan auringossa. Menimme iloisella mielellä kameran kera lähilaitumelle kuvaamaan niitä lehmiä, joiden tuottama maito sai keväällä pääministerin ahdistumaan kylmäkaappien äärellä ja vaihtamaan lähikauppaa. Katsokaa nyt tarkasti: näin pelottavista eläimistä lypsetty maito päätyy Arla-Ingmanin logolla somistettuun tölkkiin! Ja mikä kamalinta, nämä nautaeläimet eivät osaa sanaakaan ruåtsia, vaan jättivät ammumatta vastaukseksi, vaikka miten tiedustelimme, että "hur står det till". Nurmijärvellä näitä pidettiin muutama kuukausi sitten melkein Suomen vihollisina numero yksi ja maanpetoksen uhka oli ilmeinen, kun maitohyllyyn ilmestyi vääränlainen tölkki sen tutun ja turvallisen tilalle. Siis sen, jota ei tavallisesti edes ostettu, koska ei juotu maitoa... Aika vaarattomiltahan nämä lehmät tässä näyttävät kaiken  aiheuttamansa kohun jälkeen.

Ai niin se otsikkoon harhautusmielessä lisätty pusutus. Alempi kuva on otettu  Seiskan paparazzien tapaan eli valehtelemaan enemmän kuin sata sanaa. Näyttää siltä, että tapahtuisi pieni suukotus vaikka tosiasiassa ämylit ovat peräkkäin, eivät rinnakkain. Mutta ei se mitään, saimme lukijoiden kiinnostuksen heräämään ja itsemmekin ihan ihmettelemään, miten pitkäksi tuon otsikon oikein voi venyttää.

 Photobucket