Photobucket

Me olemme äärettömän uteliaita aivan kaiken suhteen. Tämä ei varmaankaan ole yllätys yhdellekään, joka meidät tuntee. Vuodatuksen blogipohjan ihastuttavin piirre on laaja tilastoaineisto, jota kovin harvoin tulee esitelleeksi. Näin sunnuntai-illan ratoksi ajattelimme hieman valottaa sitä, kuka kumma meidänkin juttujamme lukee eli nyt on vihdoinkin aika kertoa teistä teille. Lisäksi analyysi on hyvin tärkeä siltä varalta, että päätämme hakeutua eduskuntavaaliehdokkaiksi. Silloin on kätevää pystyä näyttämään, että olemme olleet mediavaikuttajia jo vuosikymmeniä tai ainakin neljä kuukautta. 

Mutta älkää peljätkö, emme mene henkilökohtaisuuksiin. Näin siksi, että niin näppärä kuin tuo tilastopuoli onkin niin se ei kerro ihan kaikkea. Emme tiedä lukijoiden ikää tai sukupuolta tai edes varpaankynsien väriä tai määrää (vakava epäkohta, myönnetään), mutta sen tiedämme, että meitä luetaan ainakin Ukrainassa, Norjassa ja Australiassa asti, muutamia maita nyt mainitaksemme. Lisäksi kerran joku italialainen erehtyi paikalle, mutta hän ei koskaan palannut takaisin. Toivottavasti emme tuottaneet kovin isoa pettymystä, sillä saattoihan olla, että hän ihan oikeasti etsi jotain purjoruokareseptiä parmankinkkunsa seuraksi.

Keskimäärin lukijamme viihtyvät kanssamme 10 sekuntia kerrallaan. Ensin me ajattelimme, että aika vähän, mutta sitten otimme ihan kellon kanssa aikaa ja huomasimme, että siinä ehtii kyllä kuvan katsomaan vallan mainiosti. Ripeimmät ehtivät jopa lukemaan tekstin. Huokaisimme helpottuneina: emme kuluta lukijoittemme aikaa niin, että jotain oikeasti tärkeää jäisi tekemättä. Tosin eräällä työpaikalla vaikuttaa olevan aika kepeää, koska sieltä maltetaan meitä käydä katsomassa moneen kertaan päivässä jopa minuuttien ajan. Emme mainitse työpaikan nimeä, mutta tiedätte kyllä itse Mirja ja Anni, keitä tarkoitamme. Hävetkää edes pikkuisen!

Tavallisin hakusana, jolla meitä etsitään, ja jolla siis myös löydymme, on "pirjo ja purjo". Jos olisimme eduskuntavaaliehdokkaita niin ainakin helposti muistettava nimi olisi siten jo valmiina. Voisi kai sanoa, että meillä on tunnettu brandi. Muutama on löytänyt meidän googlettamalla "ruutumekko" tai "Jani ja Jettsetters". Olemme hurjan pahoillamme siitä, että emme todennäköisesti ole olleet ollenkaan oikea sivu näistä aiheista kiinnostuneille. Ehkä olemme peräti aiheuttaneet löytäjätrauman jollekulle, joka on pahaa aavistamatta kokeillut hakusanaa "tyyliblogi" ja päätynyt lukemaan meidän ajatuksiamme. Ehkä jossain on jo kokonainen terapeuttien armeija, joka auttaa vuoksemme hämmenyksen valtaan joutuneita.

Joka tapauksessa kaikki lukijamme ovat meille tärkeitä. Etenkin kaikki te viisi, jotka ette ole ollenkaan sukua. Teistä me olemme oikein onnellisia.

Ai niin, tyyliblogissa pitäisi olla asiaa vaatteista. Kuvasta näkyy, että kuumana päivänä liivihame on kätevä. Purjolla on vaaleanpunaisessa asussa edessä tasku, jossa on koristeena hihansuiden ja kaula-aukon kanttauksen väristä pitsiä. Pirjon mekko on saanut vaikutteita 60-luvusta eli siinä on hieman kellomainen helma ja edessä pari pientä laskosta. Tikkaukset ja yläosan vuoritus ovat väriltään oranssia.