Photobucket

Täällä sitä ollaan perillä! Aurinko paistaa, ja tänne on kuulkaa hankittu aivan meidän kokoiset aurinkotuolit! Asettelimme ne laiturille ja laitoimme nenän sojottamaan kohti taivasta. Olkaa ihan rauhassa kateellisia, me kestämme kyllä sen.

Nämä mekot ovat aitoa krimpleneä, materiaali suoraa sieltä vinttiaarteen kangaskopasta ja kuosi varmaan 1980-luvun alkupuolelta. Joku on joskus aikonut tehdä leveälierisen hatun, mutta koska se jäi vain aikeeksi, niin me teimme lieristä helman ja kuvunpalasista etu- sekä takakappaleet. Kangas loppui kriittisellä hetkellä kesken, joten sekä molempien mekkojen helma että Purjon mekon kaula-aukko oli pakko huolitella vinokaitaleella. Nytkin nämä ovat niin lyhyet, että ihmisten ilmoille emme aio mennä sääriämme sätkyttelemään vaan pysyttelemme täällä rannassa.

Koko päivää emme tässä lepäile, vaan aina välillä menemme rantahiekalle rakentamaan linnaa. Se on aika valmis, sillä jopa päätyökseen narulla viihtyvät pyykkipoikaritarit ovat  saapuneet paikalle osallistuakseen valtaukseen tai suojellakseen huipulla sojottavaa oksaa järvellä vaanivilta särkipedoilta. Jos ette kerro kenellekään niin kuiskaamme ihan hiljaa, että oikeastaan linna odotti meitä täällä jo eilen illalla: Vilja oli tehnyt yllätyksen!

Huomenna olemme aikeissa tutustua Sulkavan keskustaan ja sen mainioon kaupalliseen antiin ja etsimme aurinkolasit. Liika loiste ei ole hyväksi kenellekään.

Photobucket