Photobucket

Me olemme melkoisia meedioita. Tuskin ennätimme enteilemään huonoa loppua kaikille niille, jotka ovat ilkeitä meille tai ylipäätään läheisilleen, niin kerhokaveri Lärvikki Teräväinen sairastui korvatulehdukseen. Hän ei päässyt tänään edes kerhoon vaan poti päänsisäistä tuskaa. Hyvin harmillista. Lähetämme hänelle näin blogin välityksellä toivotuksen pikaisesta paranormalisoitumisesta.

Me sen sijaan kerhoilimme näissä melkein retroissa asuissa oikein intomielisesti. On vaikea olla huomaamaton ja syrjäänvetäytyvä tällaisissa huikean räikeissä vaatteissa, joten otimme kaiken irti piirileikeistä ja vaahteranlehtikuvioiden painamisesta sormiväreillä. Collegekankaasta on tehty Pirjolle haalari ja Purjolle liivihame. Koska Pirjo sai vetoketjun, piti Purjolle ommella eteen kuva Minni Hiirestä.

Uskoaksemme tällaisten asujen paras puoli on se, että näitä käyttävä on vähän kuin kävelevä huomiovalo eli näkyy koko ajan, meni minne tahansa. Tänään se ei haitannut, koska sekä kerhosetä Poksu että kerhotäti olivat kokonaan unohtaneet, että meillä on porttikielto sinne. Tai saattaa olla, että kerhotäti ihan vähän muisti, koska hän kertoi syvä ryppy silmiensä välissä, että Kirveli Remuaro melkein tuli eskarista kerhon puolelle kuultuaan, että Lärvikki oli sairaana. Kirvelin mielestä me pikkukerholaiset tarvitsemme silmälläpitoa ja tarkkailua sekä omituisia sääntöjä, jotka vain hän osaa keksiä. Kerhotäti lupasi piilottaa meidät, jos Kirveli ilmestyy paikalle.

Illalla jatkoimme ennustamista ja tulimme siihen tulokseen, että Lärvikin korvatulehdus voisi vaikka jatkua ensi viikollakin. Lisäksi meillä on vahva aavistus, että ei se korvatulehdukseen jää vaan jatkuu keuhkoputkentulehduksena. Niin se vain on. Jos asuu liian siistissä kodissa, niin saa sairastella kaiken aikaa. Meillä sen sijaan on suloisen sotkuista, joten kaikkia mahdollisia ja muutamaa mahdotonta bakteeria on juuri sopivat määrät ylläpitämässä optimaalista vastustuskykyä. Joka syksy yritämme myös muistaa riittävän kuravesiannoksen, jolla pidämme mahataudit minimissä. Harmi, että hyviä lätäköitä on nykyisin niin kovin harvassa. Kunnon kuravedessä ei ole öljyä eikä mitään muutakaan likaa vaan hiukkanen hempeää humusta, pehmoista savea ja sadevettä. Nautitaan sellaisenaan, ei sekoiteta.