Photobucket

Kuvassa on riemu vielä ratkeamaisillaan, mutta nyt illalla alkoi omituinen olo. Oireet viittaavat siihen, että olemme sairastumassa, ja se nyt ei sovi sitten ollenkaan.

Asuissa tulee esille suloinen ja hempeä puolemme. Pirjon liivihame on collegekangasta, ja siihen tuo lisäihanuutta eteen poikkisaumaan piilotettu pitsiröyhelö. Purjolla on haalariin ommeltu himmeänkiiltävä kukkanauha. Miettikää vähän, samaan aikaan himmeä  eli matta ja kiiltävä eli ei-matta. Näköjään se kukkanauhalta onnistuu. Sillä saatiin vähän juhlavuutta muuten aika yksinkertaiseen asuun.

Olemme viettäneet päivän lepäämällä ja mietiskelemällä. Suomeksi sanottuna olemme laiskotelleet, koska perjantaina oli niin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita VR:n takia. Ehkä alkava tauti tekee väsähtäneeksi ja valjuksi, koska edes ajatus kaikkien aikojen suurimmasta lottopotista ei nyt herätä meissä mitään ajatuksia. Vielä torstaina olisimme todennäköisesti pohtineet yhdessä, mitä kaikkea sillä rahalla voisi tehdä. Nyt tyydymme toteamaan, että voidakseen voittaa pitäisi kaiketi lotota, ja sitä eivät nuket voi tehdä. Tai ainakaan eivät Veikkauksesta anna rahaa sellaisille, joilla ei ole edes pankkitiliä saati henkilöllisyystodistuksia. Ihan mikrosekunnin verran mietimme, miltä setä tai täti Veikkaus näyttäisi, jos me menisimme noutamaan muutamaa miljonaa. Äh, ei huvita edes ajatella.

Niin että jos teillä huomenna vatsasta vääntää ja kurkusta köhisee, on vika meissä. Olette saaneet vanhanaikaisen viruksen netin välityksellä. Tätä tautia ei taida edes virustorjunta saada kuriin. Oireisiin kuuluu myös valtavan iso välinpitämättömyys ihan kaikkea kohtaan. Pitänee mennä nukkumaan, jotta huomenna jaksaisi sairastaa vielä kokonaisemmin. Ehkä otamme taudinkuvaan mukaan ripauksen jalkasärkyä ja hieman päänahan kutinaa, tai vaikka ihottuman ja kierokatseisuutta. Kun harvoin sairastaa, kannattaa kerralla kerätä useampi pipi podettavaksi. Samalla valituksella ja ruikutuksella menee kaksi siinä kuin yksikin.