Photobucket

 ...kaukosäädin. Eli katosi noin vain, lupaa kysymättä, eväitä matkaansa ottamatta. Ei vastaa huhuiluihin eikä ryömi esille kaapin alta. Jos satutte sen näkemään niin kertokaa, että me ihan vähän ikävöimme ja olemme jo aika tuskastuneita ravaamaan television luokse joka kerta halutessamme vaihtaa kanavaa. Lupaamme olla kilttejä emmekä enää tunge sitä tyynyn alle piiloon tai pudota lattialle.

Tänään on ollut ulkoilupäivä, ja asut ovat varsinainen riemunkirjavuuden huippuvoitto. Kangas on joskus ollut collegekangasta, mutta sitten joku on käyttänyt vähän liian vahvoja värejä ja on tapahtunut ihan kuin huovutus eli tiivistyminen. Valitettavasti tämä materiaali ei ole pehmeää ja taipuisaa vaan enemmänkin tiukkaa ja taipumatonta. Ulkoiluun asut ovat kuitenkin sopivia, koska tiiviys on tuonut mukanaan myös tuulenpitävyyden. Asut ovat melkein samanlaiset, mutta Pirjolla on keltainen vuori ja vetoketju ynnä resorit, Purjon asua ei ole vuoritettu lainkaan ja siinä tehosteväri on punainen. Sukat ovat iivalta.

Meitä on jälleen muistettu Tunnustuksella. Tällä kertaa asialla oli Karamellipuu. Suuri kiitos huomaavaisuudesta, jota emme todellakaan osanneet odottaa. 

 

 

Tällä kertaa ohje on ulkomaankielellä, mutta sepä ei meitä haittaa. Kaikenlaisten kanadialaisten ja singapoorien jälkeen osaamme kyllä kääntää tekstin suomeksi.

1. Pass this award to five bloggers you love and inspire you

2. List 3 things you love

3. Show a picture you love and explain why

Eli ensin pitäisi lähettää tämä tunnustus edelleen viidelle rakstamalleen  ja ihquttamalleen blogille. Osoitamme melkoista kansalaistottelemattomuutta ja jätämme sen tekemättä, koska olemme ihan vähän aikaa sitten ylistäneet lukemiamme blogeja emmekä halua väkisin keksiä taas uusia. Tai ehkä emme vain halua paljastaa, missä kaikkialla käymme kurkkimassa.

Seuraavaksi pitäisi listata kolme rakastamaansa asiaa. Miten olisi vaatteet (yllättävää), sanat ja me itse. Olemme kerrankin rehellisiä ja vaatimattomia. Pidämme meistä, mitä sitä kieltämään.

Viimeiseksi pitää laittaa kuva rakastamastaan asiasta ja kertoa, miksi kuva on tärkeä. Meillä on kokonainen kuvallinen pullia, joten fiksumpi voi päätellä, että rakastamme myös leipomuksia. Erityisesti syötynä, mutta miksipä ei joskus haisteltuna tai katseltunakin. Meille on asettunut maanisesti leipova lapsi, mikä sen mukavampaa!

 Photobucket