Photobucket

Tehdään tämä taas kerran selväksi.

Me_olemme_kaksi_nukkea!

Meitä ei oikeastaan ole olemassa, tai siis me olemme olemassa fyysisinä olentoina, mutta tämä psyykkis-sosiaalis-emotionaalis-henkinen osuutemme ei todennäköisesti eksisteeraa ollenkaan. Me olemme kuvitelmaa, harhaa, tarinaa, mielikuvitusta. Tai ainakin niin haluamme vakuuttaa, koska kahden nuken kokema todellisuus voi olla hieman hankalasti selitettävissä niille, joilla on jalat tukevasti maassa.

Tavallaan me kerromme tarinaa, jota haluamme kertoa, ja josta tulee totta, kun siihen tarpeeksi uskoo. Hienosti sanottuna blogimme jäljittelee todellisuutta eli on niin todentuntuinen, että siitä tulee uskottava.

Me yhdistämme oman maailmamme todellisuuteen kohtuullisen luovasti, ja aina välillä oikaisemme mutkia suoriksi. Esimerkiksi eilen meillä ei ollut mitään metsuria pihassa vaan yksi Jartsa, joka ajelee punaisella pakettiautolla ja osaa katkoa puita moottorisahalla. Sulkava on olemassa, tai siis sen verran Sulkavaa mitä myrsky jätti jäljelle, samoin pullaa leipoja läheinen, mutta käymmekö me koskaan Tampereella tai osaammeko puhua kanadiaa, sen tiedämme oikeasti vain me itse.

Tämä pitkä selostus perustuu useamman kuin yhden lukijan osoittamaan huoleen Kirveli Remuaron ja Lärvikki Teräväisen mahdollisuuksista tuhota vast'ikään alkanut kerhouramme. Ymmärrämme, että jos on töissä vaikka Viirastossa tai muussa vastaavassa melkein-hoitopaikassa, niin voi alkaa vähitellen uskoa, että kaikki muut eli jopa nuket elävät villiä ja vauhdikasta elämää. Olkaa huoleti, koska tämä on vähän kuin satua, on tässä onnellinen loppu. Tai jos se meistä on kiinni, niin tällä ei ole loppua ollenkaan! Vaatteita meillä riittää!

Tänään esittelemme pikkunallekuvioiset asumme. Pirjolla on vauvahaalari, jossa on punaiset resorit ja Purjolla kaksiosainen asu, jossa resorit ja housut ovat sähkönsiniset. Vaatteet valitsimme ihan tunnepohjalta ja siksi, että näitä ei vielä ole esitelty.

Otimme kuvaan mukaan Kaarina Helakisan kirjoittaman ja kuvittavan satukirjan, jolla taitaa olla ikää yli 45 vuotta. Kirjan sivulta 73 löytyy lohdun sanoja meille kaikille, jotka tosielämässä joudumme kummastumaan ja hämmästymään tämän tästä. Ja etenkin kaikille niille, jotka viettävät unettomia öitä Pirjon ja Purjon kohtalosta äkämystyneinä.

" ..yöstä tuli niin musta, että suunnasta eksynyt rautalaiva ajautui hukkaan ja sortui syövereihin, eikä ilkeitä rautaisia pieniä otuksia ole enää olemassakaan. Näin näet käy kaikissa oikeissa saduissa kaikille ilkeille otuksille ja ihmisille."