Photobucket

Meillä ei ole kuvaa siitä, mutta se on tänään mullistanut meidän elämämme ihan nurinniskoin ja kuperkeikaksi. Meille on ilmestynyt ihan tilattuna ja pyydettynä vempele nimeltä Wii. Se on pelikonsoli ja sen mukana tuli urheilupelikokoelma. Me olemme mykistettyjä.

Vielä eilen olimme sitä mieltä, että kukaan tervepäinen ei vapaaehtoisesti heiluttele ja huiski jollain kapulalla saadakseen televisioruudulla pikku-ukkelin lyömään palloa tai keilaamaan. Tänään olemme kääntäneet kelkkamme ja muuttaneet mieltämme. Oikeastaan on aika lystiä sohia ympäriinsä kaukosäätimen näköisellä muovinpalalla etenkin kun liikkeiden tulisi olla kutakuinkin samanlaisia kuin oikeassakin elämässä. Näkisittepä meidät pelaamassa amerikkalaista pesäpalloa, siinä on kuulkaa liikunnan suloa kaikille aisteille. Sisustusta on jouduttu hieman uudistamaan, sillä ensin kaatui jalkalamppu ja sitten alkoi taulu seinällä tutista.

On tästä ikäviäkin seurauksia. Kädet tulevat kipeiksi, kun yht'äkkiä alkaa käyttää lihaksia, joista ei ole aikaisemmin ollut ollenkaan tietoinen. Jalatkin saavat oman osansa liikunnan riemusta, joten huomenna me emme todennäköisesti kykene koukistamaan yhtäkään niveltä enää ollenkaan. Olemme lukeneet käyttöohjetta perusteellisesti, mutta missään ei mainita, että ennen käyttöä pitäisi jotenkin venytellä tai lämmitellä lihaksia. Ehkä voimme haastaa valmistajan oikeuteen, sillä aikaisemmin onnellisessa lepotilalassa loikoilleet piilolihaksemme ovat yllättäen joutuneet toimimaan itselleen epätavallisella tavalla tullakseen ikävällä tavalla  kipeiksi. Tästä meitä ei varoitettu!

Jos meistä on huomenna liikahtamaan hiukkaakaan, niin kokeilemme vielä ihan iskemätöntä tasapainolautaa. Tosin painamme aika vähän, joten joudumme varmaan yhdessä jakamaan sen. Mainoksen mukaan kyseessä on iloa ja hauskuutta koko perheelle palkitsevalla tavalla. Luultavasti jo meidän katsomisemme aiheuttaa paljon iloa kenelle tahansa ja palkinnoksi itsellemme hurjasta rehkimisestä ajattelimme antaa suklaakeksejä.

Vaatevalinta sopii liikuntaan kuin kuuloke korvaan. Meillä molemmilla on punaiset collegehousut. Pirjo halusi mahdollisimman valkoisen paidan, ja otti tällaisen sarjakuvahahmokuvioisen Purjon etsiessä oikein mustaa puseroa. Nämä ovat juuri ne parhaat vaatteet silloin, kun haluaa hyppiä, huiskia, pomppia tai hosua.