Photobucket

Niin että anteeksi nyt, oikeassa elämässä on niin paljon vipinää, että emme ennätä kertomaan kuulumisia tämän enempää. Vaatteetkin ovat päällä mitenkuten. Vielä aamulla kuvittelimme avaavamme teemavärien ihmeellistä maailmaa, joten linja on sininen-punainen-keltainen-vihreä. Sen mukaan trikooasut on kaapista valittu. Pirjon paidassa muuten vihreää on Hello Kittyn pitelemässä kukassa ja Purjo keksi, että keltaista voi olla vaikka housujen resoreissa.

Meillä olisi vaikka mitä pohdittavana, mutta yritämme nyt toeta siitä Lontoosta tulleesta tiedosta, että prinsessa Dianan poika on mennyt kihloihin. Hänet tunnetaan myös prinssinä, josta jonain päivänä tulee kuningas. Tuskin siis Victorian ja Danielin häät on saatu juhlittua kun jo joudumme miettimään, mitä vaatetta laittaa päälle brittien kesähäihin. Toivottavasti sillä prinssi Williamin hevosen näköisellä äitipuolella on oikein leveälierinen hattu, ettei meidän tarvitse katsella häntä kovin pitkään. Ja sille Jordanian kuningattarelle voisi joku sanoa, että on epähienoa lähetellä tekstiviestejä häissä (niin se teki kesällä, me kyllä näimme).

Palataan huomenna asiaan paremmalla ajalla. Tiesittekö muuten, että aika ei kulu vaan sitä tulee koko ajan lisää. Miettikää vaikka: viime vuonna oli vuosi 2009 ja nyt 2010 - eikö muka aikaa ole tullut eikä mennyt?