Photobucket

Tämän pakkauksen raketit ammutaan taivaan tuuliin muutaman tunnin kuluttua, ja me häpeämme jo nyt aiheuttamaamme maapallon saastumista, ilmakehän hapertumista ja rahanmenoa. Emme edes yritä keksiä mitään puolusteluja teollemme vaan toteamme vaatimattomasti, että ilotulitukset ovat kauniita. Niitä katsellessa tulee kepeä mieli.

Virallisesti emme saisi ilotulitteita kanniskella, koska emme ole täysi-ikäisiä. Toisaalta on ehkä hieman ylivarovaista olla antamatta 15 vuoden ikäiselle edes tähtisadetikkua, koska siinä iässä saa huristella maantiellä traktorilla, jos on onnistunut teoriakokeen hyväksytysti suorittamaan. Meidän mielestämme sellainen noin 200 hevosvoiman menopeli voi olla teinin käsissä hieman vaarallisempi kuin tähtisadetikku, mutta mehän emme onneksi ole alan asiantuntijoita. Olkaa silti huoleti, emme aio itse näitä paukkuja sytytellä, vaan meillä on eläkeikää lähenevä luotettava tulitikkujenraapija, joka on luvannut tuikata sytytyslangat tuleen riittävän kaukana autoista, taloista ja ihmisistä.

Mitään erityisiä lupauksia me emme aio tehdä. Paula eilisen blogimme uudenvuodenterveisissä epähuomiossa hieman uumoili jotain muutoksia eloomme ja oloomme laittaessaan vahingossa kysymysmerkin huutomerkin tilalle, ja saattaapa olla, että hän on oikeassa. Aikoinaanhan koko bloginpito lähti siitä mahdottomasta ajatuksesta, että kaksi nukkea yrittäisi esitellä tyyliblogissaan vuoden verran joka päivä uudet vaatteet. Se vuosi tulee täyteen tammikuun lopussa, ja silloin lienee aika miettiä uusia haasteita.

Tänään Pirjo valitsi unikkomekon, joka on leikattu yhtenä kappaleena eli siinä on saumat vain olalla. Purjo halusi helmaröyhelön, ja ainoa Pirjon mekkoon sointuva asu oli tällainen, jossa yläosa on oranssinruskeaa trikoota ja alaosa eläinkuvioista puuvillaa. Kunhan puoliyö lähestyy, vaihdamme asuja ja laitamme paljon lämmintä ylle. Sitten lähdemme ulos ihmettelemään taivaallista kimallusta ja maallista pauketta. Uusi vuosi otetaan vastaan pakkasessa nenät punoittaen, kaikesta rätisevästä ja säkenöivästä kauneudesta lumoutuneina.