Photobucket

Arvoisa Lukija!

Lähestyn Sinua nyt ensimmäistä kertaa. Katsoin asiakseni tarttua näppäimistöön, sillä Pirjo ja Purjo eivät tänään suostuneet kertomaan elämästään yhtään mitään. Kuvauksessa he juoksentelivat sokerihumalaisesti ympäriinsä kikattaen ja aiheuttaen monia vaaratilanteita ja paljon harmitusta epäonnistuneiden otosten muodossa. Tuossa on heistä paras kuva eli silkkaa säärtä, sukkahousua ja pitsisomisteista töppöstä.

Olen nyt ommellut Pirjolle ja Purjolle vaatteita joltisenkin pitkään, ja voin vakuuttaa, että tehtävä ei ole helppo. He ovat elohopeaan verrattavia veijareita (tosin yhdessä pankissa on vanhuksilla oma elohopeakerho, jossa tuskin ollaan kovin vilkasliikkeisiä, joten nimitys on harhaanjohtava). Joka tapauksessa suurin haaste Pirjon ja Purjon kanssa on saada heidät pysymään paikallaan edes kuvauksen ajan. Tänään se ei siis onnistunut, koska he olivat löytäneet paikallisen maanisesti leipovan lapsen erittäin onnistuneita muffinsseja. Senhän tietää, miten siinä kävi eli hyvästi leipomukset ja tervetuloa hauskapito. Sokerilla ei ole osuutta asiaan vaan sillä tiedolla, että lisää on paistumassa huomenna.

Toivottavasti tämä sätkysäärikuva riittää tämän päivän asujen osalta. Mikäli muffinssit asettuvat huomennakin yhtä nopeasti syötävälle paikalle niin voi olla, että lauantain kuvassa on pelkkiä pipoja tai peräti niiden tupsuja.

Kunnioittavimmatuimmin

Yli-ikäinen Ompelija