Photobucket

Meillä on vilskettä ja vipinää ihan koko rahalla, sillä olemme suurella joukolla kokoontuneet seuraamaan vaaliohjelmia. Voi olla, että ette ihan heti hoksaa, kuka on kuka, mutta vinkkinä viikoksi: Pirjolla on violetti Hello Kitty -paita ja Purjolla raitapaidassa unikko. Muut kuvassa ovat serkkujamme, heidän kavereitaan ja muuta mukavaa joukkoa. Olemme juuri riehaantuneet siitä, että ihan kaikki ovat tänä vuonna voittajia, joten kuvassa on iloa vaikka muille jakaa. Kaikenmoinen ennen vaaleja luvattu hyvä tullaan siis toteuttamaan, koska äänet menevät tasan eikä kukaan pääse sanomaan, että hävittiin eikä voidakaan tehdä, mitä piti. Tämä on veretseisauttava ja kädetnostattava vaalitulos jokaiselle ja etenkin Pirjolle, Vilmalle ja tuolla ihan takarivissä seisovalle hurjan hämmästyneelle Viiville.

Tänään oli myös virpomispäivä. Me annoimme pääsiäismunia niille, jotka suostuvat olemaan virpomatta meitä. Mielestämme se oli reilu sopimus. Mekin pitäydyimme huiskimasta ketään risuilla, joten emme saaneet virpomispalkkaa. Sen sijaan saimme kaksi Hello Kitty -pääsiäismunaa, joista laitamme kuvan blogiin vasta myöhemmin, jotta muut vaalivalvojat eivät tulisi kateellisiksi.

Tarjoiluna meillä on mutakakkua ja simaa. Suosittelemme niitä kaikille, jotka haluavat saada aikaan oikein iloisen tunnelman. Oikeastaan meidän mutakakkumme ei ole mutaa ollenkaan vaan se on tehty suklaasta ja siirapista ja kaikenlaisista muistakin terveellisistä luonnonmukaisista aineosista, joiden ansiosta nivelemme pysyvät notkeina ja pysymme iloisina.

Ai niin, setä Photobucket ilmoittaa edelleenkin, että kuvamme ovat hetkenä minä hyvänsä palaamassa blogiimme. Niin hän on väittänyt jo kohta viisi päivää, joten emme enää oikein usko siihen, että mitään tapahtuisi.