Photobucket

Olemme viettäneet varsin mukavan päivän taistellen ensin toimimattomien nettiyhteyksien kanssa ja sen jälkeen kokoontuen illaksi television ääreen tarkkailemaan erilaisten hoviasiantuntijoiden mukaan "kohtuullista hääsuoritusta". William ja Kate menivät naimisiin, eikä Kate luvannut totella puolisoaan. Hyvä niin.

Me yritimme soinnuttaa asumme vallitsevaan hääpukeutumisetikettiin, mutta ainoat persikanväriset asumme ovat nämä yöpuvut. Toisaalta vaikka me näemme televisiokuvassa olevat henkilöt, eivät he näe meitä, joten asiasta ei liene haittaa kenellekään.

Varustauduimme häähulinaan ylimakeilla leivoksilla (kuva tuolla alempana) ja simalla (ei kuvaa). Hattuja meillä ei ollut, koska kuninkaallisissa häissä ihan lähiomaiset olivat virittäneet päähänsä sellaisia härveleitä, että ei pahemmasta väliä. Katsokaa vaikka hääparin miespuolisen osapuolen serkkujen Beatricen ja Eugenien mielikuvituksellisia päähineitä (toinen kuva tuolla alempana). Me emme ole ihan varmoja, onko kyseessä myöhäisen teiniangstin ilmaus vai sittenkin uusinta uutta hatturintamalla. Tosin  Englannin hovin edustajia ei ole koskaan pidetty minään tyyli-ikoneina prinsessa Dianaan lukuunottamatta. Ja suokoon Teuvo Loman tai joku muotiguru, että nämä väkerrykset eivät koskaan muotiin tulekaan.

Kuningtar Elisabeth sen sijaan oli oikein herttainen keltaisessa asussaan. Luulemme, että hän otti leveän lierin alla muutamaan kertaan päivätorkut, sen verran pitkä oli vihkiseremonia kaikkine lauluineen ja livertelyineen. Sitä prinssi Harrya muuten näytettiin ihan liian vähän!

Photobucket