Photobucket

Ja terveisiä Elisalle.

Myöhästyneesti onnea myös kaikille niille, joilla taas tuli yksi isompi numero ikämerkintään. Meidän piti muistaa onnitella tekstiviestillä tai kirjekyyhkyllä, mutta kaikessa tässä keväisessä tiimellyksessä se taas unohtui.

Kaikkien ajankohtaisten juhlien kunniaksi laitoimme parasta päälle eli nämä ovat ne viralliset hääleningit, joilla juhlistimme suunnilleen kuukausi sitten prissi Williamin ja Katensa häitä. Kangas on ostetty kirpputorilta ja siihen on brodeerattu ihania vaaleanpunaisia ja valkoisia kruunulta näyttäviä kuvioita. Joku on joskus saanut tästä oikein hempeän puseron, mutta riitti tästä vielä muutamaan mekkoonkin. Pirjon asussa on laajat perhoshihat, Purjolla puolestaan vyötäröllä satiininauhaa ja kaula-aukossa kapea poimutelma. Ajattelimme, että kaikki nämä unohtuneet ja jo huomenna tulossa olevat juhlat voi riemuita näissä leningeissä. Ajatelkaa: meillä on tiedossa koko viikonloppu kakkua!

Keväästä innostuneina kaivoimme aamulla pihatarvikevarastosta esille nurmikkotrimmerin, joten jos jossain poskessa tai korvan takana on vihreää silppua, johtuu se vain siitä, että olemme into pinkeinä lyhennelleet rikkaruohoja. Sellaista virallista nurmikkoa selkeine kivirajauksineen ja täsmällisine reunoineen meillä ei oikeastaan olekaan vaan kaikenlaista muuta vihreää kasvustoa voikukista timotein kautta leinikkeihin ja erilaisiin putkilokasveihin. Ruohonleikkuria ei vielä ole otettu esille, mutta huomenna voisi olla hyvä päivä ensimmäiselle viralliselle nurmenajelulle.

Trimmerin lisäksi hirmuista pärinää on aiheutunut mopopoikien jokakeväisestä kisasta, jossa jossain metsän siimeksessä ensin taitoillaan kivien välissä ja kaikenlaisilla kaatuneilla puunrungoilla ja sitten kaasutellaan seuraavaan kohteeseen tekemään sitä ihan samaa. Me seisoimme reitin varrella ja huiskutimme armollisesti ohiajaville. Jos meidän pitäisi valita joku moottoriurheilu, ottaisimme kyllä mieluiten sellaisen, jossa saa ajella neljällä pyörällä sateelta suojassa. Tänään ilmat suosivat päristelijöitä, mutta muutamana vuotena hirmuinen sade on tehnyt heidän hauskasta harrastuksestaan melkein vesileikkiä.