Photobucket

Että piti tämäkin kokemamme: mekoissa on helmaa niin runsaasti, että eivät ole kuvaan mahtua. Eikä mitä tahansa kangasta vaan Zalekuan poistomyynnistä ostettua kimaltavaa tylliä. Hihat ovat mallia perhonen, joten olo on kuin liidellessä höyhenen lailla. Käytännössä näissä mekoissa ei kannata kovin ahtaisiin paikkoihin yrittää, sillä kangasta on niin paljon, että turvaistuimeenkin telakoituminen on hankalaa. Kun istuu tuolille, nousee helma sivuilta aina korviin asti ja näytämme omituisilta sisustuselementeiltä emmekä ollenkaan juhla-asuisilta baby borneilta.

Juhannus on juhlittu. Laitoimme tuonne blogin alalaitaan sellaisen kesäisen tunnelmakuvan, josta voi aavistaa, miten kärpäset pörräävät ja vastaleikattu ruoho tuoksuu. Tosin harmillisesti trimmeristä loppui leikkaava siima kriittisesti siinä vaiheessa, kun olisimme ennättäneet kaikilta juhannustaioilta viimeistelemään nurmikonreunoja ja omenapuiden ympäristöjä, joten kuvassa on runsaasti nitistämistä kaipaavaa viherkasvillisuutta.

Vietimme perinteisen kotijuhannuksen, mikä tarkoittaa sitä, että emme polttaneet kokkoa, tanssineet jenkkaa, soudelleet järvellä, grillanneet makkaraa tai rämpineet mudassa. Koska kaikki hauskat ja yhteisölliset elementit puuttuivat, oli keskikesän juhlamme ulkopuolisen silmin varmaan tönkkösuolatun tylsä. Meidän mielestämme täysin päinvastoin. Söimme litratolkulla jäätelöä ja desikaupalla suklaamoussea nauttien television tarjonnasta. Sieltä tuli niin huonoa ohjelmaa, että se ylitti (tai alitti) jopa uudenvuodenaaton valinnat. Riemastutimme toisiamme arvailemalla, onko ohjelmavalinnat tehty kostoksi niille, joiden ei tarvitse juhlia juhannusta vesisateessa vai sittenkin ohjeeksi ja ojennukseksi, jotta katsojat ensi juhannuksena ymmärtäisivät sulkea television ja siirtyä ulkotiloihin syömään palanutta makkaranpintaa hyttysten inistessä pään ympärillä.

Loma-ajan kunniaksi olemme harkinneet pientä matkaa naapurimaan pääkaupunkiin. Nyt pitäisi vain päättää, mikä naapurimaa olisi sopiva kohde ja koska sinne lähtisimme. Onkohan alennusmyyntiaika alkanut muuallakin kuin vain meillä  Suomessa? Säästäisimme matkan hinnan, jos ostaisimme matkalaukkutolkulla edullisia tuotteita vähintään 50 % alennuksella.  

Photobucket