Photobucket

Täällä ollaan, edelleenkin hengissä, vaikka myrsky on myllerrellyt siellä sun täällä. Victoriaa ei ole näkynyt eikä Danielista ole havaittu vilaustakaan, vaikka pukeuduimme parhaimpiimme ja patikoimme pitkin linnanpihaa edestakaisin. Pirjon satiinimekossa on koristeena silkkinauhaa, johon on kiinnitetty timantteja. Ne voivat olla aitoja tai sitten ei. Purjon luonnonvalkoisessa mekossa on yhdistetty lumoavalla tavalla guipurepitsiä ja violetteja satiiniruusuja. Kaikista tavoistamme poiketen lisäämme tähän nyt muista tyyliblogeista tutun yksityiskohtien tarkemman kuvauksen:

Photobucket

Me olemme edelleenkin lomailemassa. Matkalla ei myrskynnyt sittenkään kovin kamalasti, joten parvekkeemme pysyi aika kuivana ja välillä näytti melkein siltä, kuin aurinko olisi paistanut. Tosin se oli hyvin tilapäistä. Isot ikkunat ovat mukavat silloin, kun haluaa katsella maisemia. Jostain syystä merellä maisema on sama asia kuin vettä, vettä ja vettä. Sitä oli meressä ja sitä satoi taivaan täydeltä siinä vaiheessa, kun aurinko ei enää kurkkinut pilvien takaa.

Tukholma on siitä hupsu kaupunki, että täällä busseillakin on nimet. Löysimme ainakin Sofian, josta ennätimme ottamaan kuvan keskellä kaupunkikiireitä. Olisikohan sieltä löytynyt myös Pirjo ja Purjo? 

Photobucket

Tutustumme matkallamme erityisesti paikalliseen syysmuotiin meille 43 cm mittaisille nukeille, sillä Tukholmassahan ollaan tunnetusti ainakin vuoden verran edellä suomalaisia. Kuva on otettu ikkunalasin läpi, joten sen laatu on laaduton, mutta olennaisimmat asiat näkynevät kohtuullisesti. Tulossa on paljon punaista väriä, housuihin korkea vyötäröresori ja pisteenä iin päälle asukokonaisuuteen soinnutetut raidalliset villasukat.  

Photobucket