Photobucket

Me emme käytä vaippoja, mutta ompelijamme niitä aina joskus ompelee, koska hänen mielestään se on oiva tapa hävittää froteeta. Näissä nyt kuvaan osuneissa on ihan oikea PUL-kangas pintana, sisäpuoli pehmoista flanellia ja siihen kiinnin ommeltuna froteeta imuksi ihan siltä varalta, että niitä käyttäisi joku nestemäisiä ruokia nauttinut nukke. Lisäksi vaipan istuvuus on varmistettu kuminauhalla niin selkäpuolella kuin lahkeensuussakin. Näitä katsoessa sitä kieltämättä hetken verran harkitsee, että voisi ehkä sittenkin ajoittain siirtyä olemaan vauvanukke.

Kestovaipat ovat muodikkaita ihmisvauvoillakin. Tälläiset kirjavat pintakantaat ovat äitejä eikä lapsia varten: vanhemmathan niitä vaippoja vaihtelevat. Meidän vaippamallimme on sellainen yksinkertainen ja helppo, mutta ihmisille on olemassa erilaista kuorivaippaa ja lisäimua ja neppiversiota tarrojen lisäksi. Onneksi ei tarvitse sellaisia miettiä, eikä vaippojen pesuakaan. Meidän tuotoksemme kun ovat tätä sivistyneesti tuoksutonta laatua, jota ei tarvitse piilotella kylpyhuoneen nurkassa hajuhaittojen takia.

Asuvalintamme on yöpuku, sillä olemme väsyneitä ja meitä nukuttaa. Olemme viettäneet riehakkaan päivän riekkumalla ulkona, ja sen lopputuloksena on nyt armoton väsy. Emme siis suosittele lehtien haravoimista tai edes omenapuiden suojaamista jäniksiltä kenellekään, joka haluaisi joskus valvoa pitkään. Erityisen vähän suosittelemme kilpajuoksua lentelevien lehtien kanssa. Sitä on tullut hieman harjoitettua odotellessa lumisadetta, jota kyllä lupaillaan lähes joka päivä, mutta jota vain ei nyt näytä tulevan. Ehkä meidän on uskominen paikallista sääennustajaa, jonka mukaan talvi tulee itsenäisyyspäivänä.