Photobucket

Tänään meillä ei ole yhtään mitään asiaa. Lisäksi emme edes ole kotona, joten nyt te luette juttua, joka on kirjoitettu aikaa sitten ja ujutettu ajastimella avautumaan torstai-iltana.

Emme suostu kertomaan, missä olemme ja mitä teemme. Yksityiselämä se on meilläkin! Kylpytakkeihin sonnustauduimme täysin harhautusmielessä, vaikka nyt kun puheeksi tuli niin ompelijamme kokeili niissä aplikaation erilaisia sijoituspaikkoja. Hello Kitty osui rintapieleen ja Muumipappa hypähti helmaan. Tuo ruudullinen vinokaitale sopii aika mukavasti valkoisen froteen kanssa vai mitä?

Lohdun sanana voimme kertoa, että emme ole kaukana ja palaamme pian. Ehkä jo lauantaina meillä on sana tai kaksi sanottavana vaikka talvirenkaiden ilmanpaineista tai muusta ajankohtaisesta, josta emme ymmärrä yhtään mitään emmekä edes halua oppia. Mistä tuli mieleemme autokoulunopettajan ohje: lähde liikenteessä aina siitä oletuksesta, että muut ajavat väärin, sillä niin ne tekevät kuitenkin. Mainio neuvo, jota voisi soveltaa moneen muuhunkin asiaan.