Photobucket

 Ihan tarkoituksella tuo kuva on tuollainen aavemainen. Meillä on siinä meneillään uimapukukaarros, jossa huiskitaan ja huidotaan vallan vimmatusti. Erityisen hauskaa on, jos onnistumme saamaan aikaan jotain lystejä varjokuvia kesken kaiken koheltamisen.

Juu, tänään oli missikisat, joita me emme seuranneet. Toivomme, että oikein nätti tyttö voitti. Mielellään siis sellainen, josta voisi muutaman vuoden kuluttua tulla jollekin jääkiekkokaukalossa rähinöivälle luistelijaihmeelle kotoisa puoliso. Uikkarit meillä on siksi, että missikisoihin kuuluu tärkeänä osana uimapukukierros. Oikeastaan se on aika omituista, koska eiväthän ne kesken kisan voi mennä uimaan, jotta kampaus ei kastuisi. Ja ne puvutkin ovat yleensä sellaisia, ettei niissä kukaan oikeasti ui vaan ottaa korkeintaa aurinkoa. Me taas voisimme samantien mennä näissä vetimissä vaikka mihin kylpylään, kunhan siellä olisi veden lämpötila altaassa vähintää 24 astetta. Mihinkään avantoon me emme suostu loikkimaan.

Vakavasti ajatellen missikisat ovat ihan hupsu juttu. Nätit tytöt kiertävät vaateripustimina ympäri maata, vastaavat toimittajien tyhmiin ja vielä tyhmempiin kysymyksiin ja yrittävät epätoivoisesti nukkua pitkillä bussimatkoilla, koska öisin ei aikataulutusten vuoksi ehdi unille kuin muutamaksi tunniksi. Koko ajan he yrittävät näyttää näteiltä ja fiksuilta, sillä kyseessä on vähän samalla tavalla pitkitetty työhönottotilaisuus kuin presidentinvaalitkin. Tosin missi valitaan vain vuodeksi, ja jos entisiä "viranhaltijoita" on uskominen, ei sekään ole oikein mikään unelmavuosi.

Me emme ole koskaan haaveilleet misseydestä, jätämme sen ihan suosiolla barbeille. Ja lapsimisseydestä me emme unelmoi senkään vertaa. Olemme katsoneet muutaman amerikkalaisen dokumentin aiheesta, ja niiden perusteella se vasta vinkeää elämää onkin. Tekoripsiä ja tupeerauksia kolmen vuoden ikäisille, hileitä silmäkulmiin viisivuotiaille ja napapaitoja kaikenikäisille. Kiitos ei sellaista menoa meille. Ei meillä siis kimalletta, rimpsuja ja röyhelöitä vastaan mitään ole, mutta kiharat ja silmämeikit ovat meille ihan liikaa.

Photobucket

  Purjon uimapuku on marimekon trikoota ja siihen on aplikoitu lakanakankaasta leikattu violetti Hello Kitty -aplikaatio. Olkanauhassa on tarrakiinnitys. 

Photobucket

Pirjon uimapuku on periaatteessa ihan samanlainen kuin Purjonkin, mutta siinä on kokeiltu raidallista resoria yksivärisen sijaan. Loputulos on jostain syystä kohtalaisen urheilullinen.