Photobucket

Olemme kuulleet nettikiusaamisesta, mutta sitä ei ole onneksi osunut omalle kohdalle kuin sen verran, että jossain vaiheessa kiinalaiset keksivät kirjoitella kommentteihimme kaikenlaista mainossälää. Ne sai poistettua ja elämä jatkui entisellään.

Viime viikolla pitkään ja hartaasti seuraamamme blogin kirjoittaja joutui tylyn ja typerän nettihöykytyksen kohteeksi ihan syyttä suotta. Elollisista tyhmimmät eli itsensä ylentäneet puoliaivotoimintaiset koiraihmiset keksivät keinon jos toisenkin jolla iskeä vyön alle ja osoittaa omaa omituisuuttaan ynnä järjenjuoksunsa kapeutta. Sanotaan, että koirat ja niiden omistajat usein muistuttavat toisiaan, mutta noiden kiusaajakirjoittajien lemmikit eivät yksinkertaisesti voi olla yhtä tyhmiä kuin omistajansa. Tai voihan olla, että jossain on kennel Stupid Dogs, josta nimimerkkien takaa virtuaalista koirankakkaa viskovat omat haukkunsa hankkivat.

Lopputulos oli kuitenkin se, että arvostamamme blogi suljettiin, mikä sinänsä oli järkevä ratkaisu kaikkien netissä vellovien vihapuheiden vuoksi. Bloginpitäjää vastaan suunnattu tahallinen väärinymmärrys ja perätön huhu toisensa perään alkoi jo muistuttaa Niinistön ja Haaviston vaalikampanjoita, joissa molemmissa on jouduttu uudestaan ja uudestaan korjaamaan vääristeltyjä totuuksia, jotka kuitenkin rikkaruohojen tavoin kerran toisensa jälkeen putkahtavat jostain esille.

Tuon pitkäaikaissuosikkiblogin sulkemisen jälkeen meillä on ollut sellainen olo kuin kummitäti olisi kertonut, että ei enää koskaan pääse synttäreillemme, koska muuttaa Amerikkaan. Eli on ollut jotenkin outoa ja autioa eikä oikein osaa ryhtyä tekemään mitään. Toisaalta sitä kaipaa kaikkia niitä kummallisia juttuja joita sieltä sai lukea (uskallamme tässä ja nyt tunnustaa, että nauroimme pitkään luettuamme, miten bloginpitäjä vakavissaan harkitsi Lontoosta ostamiensa tyynyjen vyöttämistä lentomatkan ajaksi takin alle, koska matkalaukkuun ne eivät suosiolla mahtuneet). Toisaalta ymmärtää, että ei ole mukava olla uhmakiukun kohteena edes silloin, kun uhkailijat ovat virtuaalisia pissapäitä. Ja nyt tarkennamme, että koiranpissa!

Me olemme enemmän kuin erittäin varmoja, että nuo netissä riehuvat  ja nimimerkin takaa uhkailevat koiranomistajat ovat juuri niitä, jotka antavat omien koiriensa nostella koipeaan naapurin postilaatikon luona. He myös katselevat toisaalle, kun koiransa pyöräyttää lämpöisen tortun jalkakäytävälle tai lenkkipolulle. Lisäksi väitämme, että he ovat juuri niitä, jotka joka talvi kokevat suunnatonta pakkoa kävellä koirineen hiihtoladuilla vain siksi, että se on kielletty. Mutta netissä ällitellään ja poljetaan jalkaa ja keksitään perättömiä juttuja, koska elämässä ei nähtävästi ole mitään järkevää tekemistä.

Juu, me olemme tuohtuneita ja kummastuneita siitä, millainen määrä ilkeyttä ja tyhmyyttä verkosta löytyy. Sen vielä jotenkin ymmärtää, että huutaa naapurille pää punaisena kaikenlaisesta turhasta, mutta että on niin pelokas pieni hiiri, että menee mukaan nettimobbaukseen, se on naurettavaa!

Ai niin, meitä on muuten sitten ihan turha uhkailla ja pelotella. Me kun olemme kaksi nukkea, emme oikeasti olemassa ollenkaan muualla kuin tässä blogissa ja omassa nukke-elämässämme.

Photobucket

Pirjon housut ovat Marimekosta ostettua pallotrikoota (3 metriä kympillä, väitämme sitä hyväksi hankinnaksi), paita hevoskuvioista trikoota. Kuvassa tämä näyttää vähän tylsältä, mutta todellisuudessa on varsin näpsäkkä asu.

 Photobucket

Purjon trikoopaidassa on villi liuta Minni-hiiriä, jostain syystä suurin osa pää alaspäin. Collegehousut toistavat resorien haaleaa vaalenpunaista.