LPP

Uskokaa tai älkää, myös me lopetamme kaikenlaisen joutavanpäiväisen höpöttämisen, kun tapahtuu jotain hiljentävää. Tänään ei ole oikea aika vitsailla, joten pyrimme olemaan lyhytsanaisia ja asiallisia. Aamun ensimmäisistä ei-kai-sentään-kukaan-tuttu -pelästymisistä olemme siirtyneet yleisen kauhistelun ja kummastelun puolelle kuten niin monet muutkin.

Kesä on toden teolla alkanut ja sen huomaa etenkin illalla, jolloin takapihan täyttää satakielen laulu, supernopeat lepakot ja muutama pöllö, jotka huhuilevat omasta mielestään kutsuvasti. Uimavedet eivät vielä ole ollenkaan riittävän lämpimiä, vaikka muutamat hurjapäät ovatkin jo käyneet kokeilemassa, miltä tuntuu jääkylmä vesi. Me luotamme edelleenkin uimahallin lastenaltaan lämpöiseen  veteen ja näin meidän kesken suosittelemme sitä kaikille niille, jotka pitävät mukavista asioista. Järviin ehtii ihan hyvin vielä heinäkuussakin, eivät ne lumisen talven jälkeen minnekään kuivu.

Meillä on kukkauikkarit, joissa on jälleen kerran söpö aplikaatio. Lähikuvassa näkisitte, että meissä on ainakin miljoona tai vähintää kymmenen hyttysenpistoa, sillä erehdyimme näissä tamineissa ruohonleikkurin kyytiin. Pihan ärhäkät ötökät havaitsivat meidät heti, ja hyökkäsivät verenhimoisina kimppuumme. Turhaan huiskimme ja huidoimme, hyttyset olivat päättäneet pistellä meitä todella tuikeasti. Huomenna muistamme liottaa itseämme hyönteiskarkotteessa ennen pihallemenoa, mutta ensi yöksi pitää löytää jotain kutinaa lievittävää kaikkiin näihin hyttysten aiheuttamiin paukamiin. Silmäkulmassakin on iso patti!