Photobucket

Siis mikä olisi liian paljon, kun puhutaan väreistä?

Ainakin meillä räystäät on tippumaisillaan ja lumet katolta myös, joten ei tee mieli mennä ulos eikä oikein keksi, mitä sitä nyt tekisi. Tylsää päivää piristää väri ja tänään se on punainen.

Pirjo valitsi puuvillaisen olkainhaalarin, jonka isoon etutaskuun on aplikoitu Mansikka Marja. Haalarin alla on ribbineuleinen pusero. Hattu on samaa kangasta kuin haalari ja tarkkasilmäinen huomaa, että sen lieriin on ommeltu mansikka. Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä! Kannattaa myös panna merkille, että lahkeensuussa on kaksoisommel, se antaa huolitellun vaikutelman.

Purjon asu on ommeltu ihan samalla kaavalla kuin Pirjonkin, mutta nyt haalarin sijaan tulikin valmiiksi mekko. Koskaan ei ompelua aloittaessaan voi olla varma, mitä siitä lopulta tulee. Tässä on etukappaleella 5 kpl hiuslaskoksia kokoamassa väljyyttä: niin saatiin helmaan leveyttä, vaikka yläosa on aika napakka. Hattu ja pusero ovat samanlaiset kuin Pirjolla.

Tänään meillä ei ole pohdinnassa oikein mitään isoa asiaa. Siksi ajattelemme pieniä, eli itseämme. Istumme television ääreen katsomaan lempiohjelmiamme, syömme vain hyvää ruokaa (pinaattilettuja!) ja mietimme, että tänään ei tarvitse tehdä mitään ja saa tehdä melkein mitä vain. Tällaiset päivät ovat ihan yhtä tärkeitä kuin nekin, jolloin on kiire joka paikkaan.