Photobucket

 Jihuu, me täällä taas! Kuva on otettu Sulkavalla Marimekon tehtaanmyymälän pihamyyntikatoksessa, jossa hypähdimme kaikista väreistä täysin hurmaantuneina II-laatuisten raitapaitojen koppaan. Tämä on kuulkaa onnea. Näin paljon raitoja yhdellä kertaa. Ja vaikka meillä on voimassaoleva kankaidenostokielto, niin ystävällisen kassahenkilön vuoksi oli ihan pakko ostaa muutama metri trikoota. Muutimme ostokieltoa siten, että kankaita saa ostaa, jos ne ovat ylettömän edullisia ja harmittaisi kamalasti, jos joku toinen ne saisi. Erityisesti saamme ostaa kankaita, joita joku toinen selkeästi käsistämme toivoo nappaavansa.

Tehtaanmyymälää ei ihan heti myymäläksi uskoisi, joten laitoimme tuonne alalaitaan muutaman kuvan siitä punaisesta rantatalosta, jossa ostoksilla kävimme. Väkeä oli vallan vimmatusti, ja vaikutti siltä, että yksikään heistä ei asunut Sulkavalla. Tai sitten täällä puhutaan äidinkielenä saksaa. Olisimme ottaneet lisää kuvia, mutta aina jostain etuoikealta tupsahti eteen joku tarpeeton linssilude aivan sen näköisenä kuin olisi halukas päätymään perhealbumiimme. Kiitos ei. Erityisesti vaanimme tilaisuutta ottaa kuvia yhdestä karkkivärisestä mekosta, jollaisen itsekin haluaisimme. No, kuvaa ei saatu (eikä sitä mekkoa edes ollut meidän kokoamme), mutta klikatkaa tuosta linkistä niin saatte selville, mitä tarkoitimme.

Loma on mennyt hyvin, kiitos kysymästä. Makkaraa on grillattu vähän väliä  ja olemme innokkaasti opetelleet sukeltamista. Mansikat maksavat 25 e/ 5 kg, joten jos ette ole vielä hankkineet niitä riittävästi, niin nyt ovat ihan viimeiset ostohetket käsillä (tieto saatu luotettavalta taholta eli mansikanmyyjältä). Huomenna olisi tarkoitus esitellä teille majapaikkamme ja vähän sen ympäristöä ja lauantaina olisi vuorossa sisävesilaivaliikennettä. Kotiin me emme aio lähteä ikinä!

Ai niin, tyyliblogista oli unohtua tämä vaatepuoli kokonaan. Eli meidän maritrikoiset paitamme, niihin aplikoidut unikot sekä jalassa olevat trikoohousut tai -shortsit saivat varsin ansaittua huomiota asettuessamme kuvattaviksi. Nämä eivät valitettavasti ole Marimekon mallistossa ainakaan toistaiseksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin valmistus alkaa. 

Photobucket